Treska na cibuli a cesnaku (fotorecept)

Autor receptu: dorisa

Jednoduchý recept na prípravu filiet z tresky. Recept mi dala moja dcéra@atka7.

1
porcia
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Pripravíme si suroviny.
  2. Filety posypeme korením na ryby, môžeme aj osoliť.
  3. Nakrájame si cibuľu na plátky, tiež tak isto aj cesnak.
  4. Na panvici na olivovom oleji dáme dusiť nakrájanú cibuľu a nakrájaný cesnak.
  5. Keď sú udusené, tak ich odhrnieme nabok a dáme upravovať filety.
  6. Keď som ich obracala, tak sa mi polámali, tak som si z toho spravilo toto: ZMES aljašskej tresky s cibuľou a cesnakom:), k tomu som si uvarila zemiaky s maslom a pažítkou.
  7. Bolo to výborné, dobrú chuť.