Treska na cibuli a cesnaku (fotorecept)
Autor receptu: dorisa
Jednoduchý recept na prípravu filiet z tresky. Recept mi dala moja dcéra@atka7.
1 porcia |
10 minút príprava |
10 minút tepelná úprava |
Postup
- Pripravíme si suroviny.
- Filety posypeme korením na ryby, môžeme aj osoliť.
- Nakrájame si cibuľu na plátky, tiež tak isto aj cesnak.
- Na panvici na olivovom oleji dáme dusiť nakrájanú cibuľu a nakrájaný cesnak.
- Keď sú udusené, tak ich odhrnieme nabok a dáme upravovať filety.
- Keď som ich obracala, tak sa mi polámali, tak som si z toho spravilo toto: ZMES aljašskej tresky s cibuľou a cesnakom:), k tomu som si uvarila zemiaky s maslom a pažítkou.
- Bolo to výborné, dobrú chuť.