Trasená torta

Trasená torta
zabiatko66Zabiatko66, recept pridal: 18. novembra 2010 15:16Ďalšie jeho recepty

Ak neviete čo na rýchlo upiecť a čakáte nečakanú návštevu, tak určite takáto tortička Vám príde vhod. Je hotová za 15-20 minút.

Suroviny

10-20
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Do uzatváracej nádoby alebo hrnca dáme 2 šľahačkové smotany, 2 bal pudingu bez varenia a 2 mandarínkové kompóty. Nádobu zatvoríme a 2-3 x zatrasieme. Ľahko zistíme kedy je hmota, čiže plnka hotová. Ak máme korpus natrieme hmotu na korpus, ale ak nemáte korpus, na spodok tortovej formy uložíme okrúhle piškóty môžu byť aj marina keksy, ktoré sme namočili v studenej káve. Ak tortu nejdeme ihneď podávať nemusíme piškóty namáčať. Na piškóty natrieme hmotu a okolo celej hmoty uložíme dlhé piškóty, ktoré sme rozrezali na polovičky. Tortu odložíme do chladničky na 10 min.
Trasená torta - obrázok 1

2

Šľahačku v prášku urobíme podľa návodu na obale. Hotovú šľahačku rovnomerne natrieme na hmotu. Na vrch poukladáme jahody a postrúhame čokoládou. Dobrú chuť.
Trasená torta - obrázok 2



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • evanaaa, 18. novembra 2010 o 16:11
    Robila som, aj s jahodovým kompótom, je to dobré a rýchle. krém sa dá použiť aj na kúpený aj na doma pečený korpus. Ale aj verzia s piškótkami je dobrá.


  • marianne69, 18. novembra 2010 o 16:25
    Nepoznam v takejto verzii,ukladam do (KK).Prida sa,ked casu nebude a navsteva za dverami.


  • dorisa, 18. novembra 2010 o 17:51
    Páči sa mi receptík, vyskušam.


  • zdezda, 18. novembra 2010 o 18:06
    výborná, odporúčam všetkým :-)


  • elisticka, 18. novembra 2010 o 20:01
    super rychle a lahodne robievam chuti vsetkym:-)


  • arwen789, 19. novembra 2010 o 09:07
    Krásny recept, určite vyskúšam :-)


  • evulines, 19. novembra 2010 o 09:57
    Je výborná, ja ju mám od mojej nastávajúcej nevesty.


  • remcula, 19. novembra 2010 o 10:00
    Nádhera!!


  • babusha, 19. novembra 2010 o 17:14
    výborná, najlepšia kombinácia :vanilkový puding a mandarinkový kompót, našim to takto chuti najviac


  • agath, 21. novembra 2010 o 00:20
    babusha má pravdu, ale vylepším : ak dáš čokoládový puding, tak jahodový kompót- nám to chutí tak


  • orchidea, 21. novembra 2010 o 14:39
    robievam túto toru už často, vlastne aj teraz ju mám v chladničke, piškótový korpus pečiem, neskúšala som s piškótami ale je to ozaj vynikájuca a hlavne rýchla torta a všetkým doma nám chutí


  • orchidea, 21. novembra 2010 o 14:40
    malý preklep, myslela som tortu....


  • liz, 23. apríla 2013 o 19:24
    Prosím vás, čo znamená "puding bez varenia"? To tam akože len nasypem ten prášok?


  • luss44, 23. apríla 2013 o 20:04
    @liz , presne tak - nasypeš 2 bal.pudingu k ostatným ingredienciám. ja ju robím len s pudingom Dr.Oetker - Créme Olé puding bez varenia, sú rôzne príchute - vanilkový, čokoládový a kokosový. vraj to vyjde len s touto značkou - to som počula, nemám to overené, robím len s Dr.Oetker


  • liz, 23. apríla 2013 o 22:23
    Aha, ďakujem, nedošlo mi, že to musí byť Olé, ja by som tam asi nasypala Zlaté klasy a čudovala sa, prečo sa mi nedarí :D Každopádne veľmi pekne ďakujem za vysvetlenie aj za recept, kedysi dávno som jedla trasenú tortu a neviem sa dočkať, až si ju sama ukuchtím :)


  • luss44, 23. apríla 2013 o 22:30
    určite sa Ti podarí, je to fakt rýchlovka za 15 min., ja ju robím večer, do rána dám do chladu a potom je úplne najlepšia, najviac nám chutí vanilkový puding + mandarínky. ozaj, nezabudni tam dať tie kompoty aj so šťavou.


  • zabiatko66, 24. apríla 2013 o 07:20
    Presne tak je to Pudingový prášok ktorý sa nepripravuje varom, ale za studena Dr. Oetker. Asi som to mala spomenúť v recepte.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 52/2014: Silvestrovské menu Silvestrovské menu
Časopis Varecha v sobotu 27. decembra v denníku Pravda.


TOPlist