Trasená torta

Trasená torta
zabiatko66Zabiatko66, recept pridal: 18. novembra 2010 15:16Ďalšie jeho recepty

Ak neviete čo na rýchlo upiecť a čakáte nečakanú návštevu, tak určite takáto tortička Vám príde vhod. Je hotová za 15-20 minút.

Suroviny

10-20
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Do uzatváracej nádoby alebo hrnca dáme 2 šľahačkové smotany, 2 bal pudingu bez varenia a 2 mandarínkové kompóty. Nádobu zatvoríme a 2-3 x zatrasieme. Ľahko zistíme kedy je hmota, čiže plnka hotová. Ak máme korpus natrieme hmotu na korpus, ale ak nemáte korpus, na spodok tortovej formy uložíme okrúhle piškóty môžu byť aj marina keksy, ktoré sme namočili v studenej káve. Ak tortu nejdeme ihneď podávať nemusíme piškóty namáčať. Na piškóty natrieme hmotu a okolo celej hmoty uložíme dlhé piškóty, ktoré sme rozrezali na polovičky. Tortu odložíme do chladničky na 10 min.
Trasená torta - obrázok 1

2

Šľahačku v prášku urobíme podľa návodu na obale. Hotovú šľahačku rovnomerne natrieme na hmotu. Na vrch poukladáme jahody a postrúhame čokoládou. Dobrú chuť.
Trasená torta - obrázok 2



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • evanaaa, 18. novembra 2010 o 16:11
    Robila som, aj s jahodovým kompótom, je to dobré a rýchle. krém sa dá použiť aj na kúpený aj na doma pečený korpus. Ale aj verzia s piškótkami je dobrá.


  • marianne69, 18. novembra 2010 o 16:25
    Nepoznam v takejto verzii,ukladam do (KK).Prida sa,ked casu nebude a navsteva za dverami.


  • dorisa, 18. novembra 2010 o 17:51
    Páči sa mi receptík, vyskušam.


  • zdezda, 18. novembra 2010 o 18:06
    výborná, odporúčam všetkým :-)


  • elisticka, 18. novembra 2010 o 20:01
    super rychle a lahodne robievam chuti vsetkym:-)


  • arwen789, 19. novembra 2010 o 09:07
    Krásny recept, určite vyskúšam :-)


  • evulines, 19. novembra 2010 o 09:57
    Je výborná, ja ju mám od mojej nastávajúcej nevesty.


  • remcula, 19. novembra 2010 o 10:00
    Nádhera!!


  • babusha, 19. novembra 2010 o 17:14
    výborná, najlepšia kombinácia :vanilkový puding a mandarinkový kompót, našim to takto chuti najviac


  • agath, 21. novembra 2010 o 00:20
    babusha má pravdu, ale vylepším : ak dáš čokoládový puding, tak jahodový kompót- nám to chutí tak


  • orchidea, 21. novembra 2010 o 14:39
    robievam túto toru už často, vlastne aj teraz ju mám v chladničke, piškótový korpus pečiem, neskúšala som s piškótami ale je to ozaj vynikájuca a hlavne rýchla torta a všetkým doma nám chutí


  • orchidea, 21. novembra 2010 o 14:40
    malý preklep, myslela som tortu....


  • liz, 23. apríla 2013 o 19:24
    Prosím vás, čo znamená "puding bez varenia"? To tam akože len nasypem ten prášok?


  • luss44, 23. apríla 2013 o 20:04
    @liz , presne tak - nasypeš 2 bal.pudingu k ostatným ingredienciám. ja ju robím len s pudingom Dr.Oetker - Créme Olé puding bez varenia, sú rôzne príchute - vanilkový, čokoládový a kokosový. vraj to vyjde len s touto značkou - to som počula, nemám to overené, robím len s Dr.Oetker


  • liz, 23. apríla 2013 o 22:23
    Aha, ďakujem, nedošlo mi, že to musí byť Olé, ja by som tam asi nasypala Zlaté klasy a čudovala sa, prečo sa mi nedarí :D Každopádne veľmi pekne ďakujem za vysvetlenie aj za recept, kedysi dávno som jedla trasenú tortu a neviem sa dočkať, až si ju sama ukuchtím :)


  • luss44, 23. apríla 2013 o 22:30
    určite sa Ti podarí, je to fakt rýchlovka za 15 min., ja ju robím večer, do rána dám do chladu a potom je úplne najlepšia, najviac nám chutí vanilkový puding + mandarínky. ozaj, nezabudni tam dať tie kompoty aj so šťavou.


  • zabiatko66, 24. apríla 2013 o 07:20
    Presne tak je to Pudingový prášok ktorý sa nepripravuje varom, ale za studena Dr. Oetker. Asi som to mala spomenúť v recepte.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Medovníková chalúpka v rozprávkovom lese
- Inzercia -
Medovníková chalúpka sa skrýva v lese. A viete, že aj vy v kuchyni môžete takéto rozprávkové lesy chrániť? Celkom jednoducho – správnymi surovinami, ktoré pri varení používame.

Rúra na pečenie: Nie je už len obyčajná pec
Vianoce – obdobie, kedy naše rúry na pečenie nemajú čas na oddych, sa pomaly blížia. Ak uvažujete o kúpe novej rúry, pomôžeme vám článkom, v ktorom si prečítate, aké parametre si máte pri ich výbere všímať, aby vám to dobre pieklo.

Prvá adminka Varechy Sandra: Varecha bola pre mňa obrovská škola
Prvá adminka Varechy Sandra Bombošová spomína na začiatky Varechy, obľúbené recepty a prezradila nám tiež, čo jej práca vo Varecha.sk dala.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 43/2014: Slovensko na tanieri (3) Slovensko na tanieri (3)
Časopis Varecha v piatok 24. októbra v denníku Pravda.


TOPlist