Foto: 2010
Toto je klasicky taliansky dedinsky recept ked sa este setrilo viacej ako teraz .
3
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ked ideme varit alebo dusit hovadzie maso so zeleninou pridame o pol kila viac .(alebo mame zvysok masa a chceme vytvorit dalsie jedlo). Vyberieme a nakrajame na kocky a odlozime .
- 2
Zemiaky ocistime nakrajame na kocky a uvarime ako tradicne robime vyberieme a odlozime na stranu.
- 3
Pripravime si nalev z olivoveho oleja , vinneho octu , sol, korenie na drobno nakrajanej susenej chilli a petrzlenovej vnate. Poriadne premiesame zmiesame vsetky suroviny , a mame vybornu lacnu veceru.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ked pridem do Blavy pozyvam pojdeme dako kritizovat , takeho draheho so tak Kogo?
PS:
Mne sa prave zdalo ze nikdo nechce varit lacno na slovensku lebo vcera sme to robili a bolo top super...
Pisala som, ze sa mi recept paci, ze je cisty, jednoduchy, ziadne brblanie sa s roladami so smotanami a bambinom, to naozaj nemam rada a take recepty sa tu dost omielaju. Pisala som, ze jednoznacne patrite k mojim TOP na vareche.