Toskánske zemiaky

2010 - bez fotky2010, 4. novembra 2010
Toskánske zemiaky
Foto: 2010

Toto je klasicky taliansky dedinsky recept ked sa este setrilo viacej ako teraz .

3
porcie
15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
6
1
za hrst cerstva
2
1 lyzica
2 lyzice
(alebo susene feferonky)




Postup

  1. 1

    Ked ideme varit alebo dusit hovadzie maso so zeleninou pridame o pol kila viac .(alebo mame zvysok masa a chceme vytvorit dalsie jedlo). Vyberieme a nakrajame na kocky a odlozime .

  2. 2

    Zemiaky ocistime nakrajame na kocky a uvarime ako tradicne robime vyberieme a odlozime na stranu.

  3. 3

    Pripravime si nalev z olivoveho oleja , vinneho octu , sol, korenie na drobno nakrajanej susenej chilli a petrzlenovej vnate. Poriadne premiesame zmiesame vsetky suroviny , a mame vybornu lacnu veceru.

Diskusia k receptu

2010
Sorry, ja som pil daake vino a daako som to zle cital ....myslel som ze si pisala o dakom druhom recepte ( daco si tam rolovala )...dam si radsej okuliare nabuduce
Ked pridem do Blavy pozyvam pojdeme dako kritizovat , takeho draheho so tak Kogo?
PS:
Mne sa prave zdalo ze nikdo nechce varit lacno na slovensku lebo vcera sme to robili a bolo top super...
julica
Celkom nerozumiem :)
Pisala som, ze sa mi recept paci, ze je cisty, jednoduchy, ziadne brblanie sa s roladami so smotanami a bambinom, to naozaj nemam rada a take recepty sa tu dost omielaju. Pisala som, ze jednoznacne patrite k mojim TOP na vareche.
jerica
@2010 postarané na nedeľu , z polievky mäsko bude takto upravené , jednoduché a pre môjho sladkého (diabet) bude perfiš!! Nebudem počúvať , to mi nerob aj tri mesiace?!



SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia