Točence s olivovo-ančovičkovou pastou fotorecept
Foto: morenajea
K dobrému vínku...
20
porcií
porcií
20 minút
na 220 °C
na 220 °C
Postup
-
1
Do mixéra dáme: čierne olivy aj s trochou nálevu + ančovičky + nakrájanú paradajku + trochu olivového oleja. Poriadne rozmixujeme.
- 2
Rozotrieme zmes po celej ploche na lístkové cesto.
- 3
Začneme rolovať z obidvoch strán...
- 4
... až do stredu
- 5
Nakrájame na 1,5 cm hrubé pásiky. Dáme na plech vyložený papierom. Potrieme vajíčkom a pečieme vo vyhriatej rúre. Cca 20 minút na 220 °C
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
podla mna je tam oleja dost, ved aj olivy obsahuju olej, aj sardely su v oleji a nakoniec aj tie susene paradajky