Teplý mexický šalát (fotorecept)

Autor receptu: kajusiqq

Extra páli ale výborný len nie na žaludok ktorý nieje zvyknutý aspon ked nieste zvyknutý nepridávajte tabasco:)......ale je naozaj výborný:)......a prosím vynechajte hlupe komentáre že to vyzerá ako......(nebudem takto písať na jedlo).......ako si možte všimnuť pri mojich ostatných receptoch dávam najavo že jedlo musí lákať aj oči no v tomto prípade tento šalat proste nemusí:D.....nedal sa inak naservírovať a je naozaj naozaj skvelý:)

4
porcie
5 minút
príprava
15-20 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Cestoviny uvaríme podľa návodu vo vriacej osolenej vode ,zalejeme a necháme odkvapkať.
  2. Olej rozpálime vo väčšej panvici.Najemno nakrájanu cibuľu a papriku opečieme do zlatohneda.
  3. Primiešame kukuricu a prehrejeme,pridáme fazuľu(ja som použila v chilli naleve:),paradajky olivy,osolíme,okoreníme a necháme odparovať:) ďalších 3-5 minút.
  4. Pridáme tabasco ale naozaj ak máte v rodine niekoho kto nemusí ostre tak to vynechajte:)
  5. K opečenej zelenine pridáme cestoviny,premiešame,necháme zohriať a podávame teple:)
  6. Poprípade až teraz na konci ked už máte cestovinky na tanieri si možte pokvapkať tabasco:)podla svojej chuti:)....ja milujem extra ostre jedla takže ja by som si ho uliala aj cele:D.......