Tatranský medovník

kremes84 - fotkakremes84, 15. decembra 2009

V našej domácnosti nikdy nesmie na vianoce chýbať.

10
porcií
30 minút
príprava
20 minút
na 180 °C

Suroviny

280 g
2 ks
120 g
50 g
2 lyžice
1/2 lyžička




Postup

  1. 1

    Z múky ,vajec, cukru, medu,masla a škorice, citr. kôry a drvených klinčekov zmiesime cesto ktoré rozdelíme na 2 časti a necháme v chlade 3 hodiny.

  2. 2

    Cesto rozvaľkáme, potrieme lekvárom, posypeme orechami a kandizovaným ovocím a zvinieme smerom k sebe ako štrúdlu.

  3. 3

    Štrúdlu potrieme vajíčkom , posymeme mandľami a pečieme. Vychladnuté krájame.

Diskusia k receptu

saguska
Tento recept nemá chybu. Robím ho už dva roky a hneď z 2 dávok a minie sa behom dvoch dní. Vďaka za receptík.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia