Tatárske chlebíčky
Autor receptu: eruska25
Za pár minút vykúzlite fantastickú večeru, ktorá bude zaručene chutiť každému chlapovi. Pravda, pokiaľ nie je vegetarián.
2 porcie |
10 minút príprava |
5 minút tepelná úprava |
Postup
- Krajce chleba natrieme maslom,
- a horčicou.
- Mleté mäso zmiešame s pokrájanou cibuľkou, korením a so soľou.
- Mäsovú zmes natrieme na horčicu.
- Natretou stranou vložíme do horúcej bravčovej masti a opečieme asi 5 minút.
- Otočíme a opečieme aj spodnú časť chleba, aby bol chrumkavý.
- Podávame teplé so zeleninou, kyslou uhorkou alebo s volským okom. Odporúčam natrieť mäsovej zmesi hrubšiu vrstvu, lebo sa pri opekaní dosť spečie. Aby chlapi nehundrali, že na nich šetríme.