Tatárske chlebíčky

Autor receptu: eruska25

Za pár minút vykúzlite fantastickú večeru, ktorá bude zaručene chutiť každému chlapovi. Pravda, pokiaľ nie je vegetarián.

2
porcie
10 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Krajce chleba natrieme maslom,
  2. a horčicou.
  3. Mleté mäso zmiešame s pokrájanou cibuľkou, korením a so soľou.
  4. Mäsovú zmes natrieme na horčicu.
  5. Natretou stranou vložíme do horúcej bravčovej masti a opečieme asi 5 minút.
  6. Otočíme a opečieme aj spodnú časť chleba, aby bol chrumkavý.
  7. Podávame teplé so zeleninou, kyslou uhorkou alebo s volským okom. Odporúčam natrieť mäsovej zmesi hrubšiu vrstvu, lebo sa pri opekaní dosť spečie. Aby chlapi nehundrali, že na nich šetríme.