Foto: butcher
pre milovníkov cestovín
6
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Vo velkom hrnci si uvaríme cestoviny. kým sa varia pustíme sa do omáčky. kuracie prsia nakrájame na tenké pásiky, na panvicu nalejeme víno, vložíme nakrájané kura a povaríme tak 5 min. mäso vyberieme a víno zlejeme zvlášť. budeme ho ešte potrebovať.
- 2
Na olivovom oleji opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu a pretlačený cesnak. pridáme odložené víno, horčicu a povaríme 5 min. pridáme šlahačku necháme prevreť. nakoniec pridáme kura a hrášok, premiešame necháme prevreť.
- 3
cestoviny posypeme nasekanou pažítkou, prilejeme omáčku a môžme podávať.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu