Foto: 2010
Dobry steak nemusi byt utopeny v omacke ani marinovany cez noc na to su ine lacnejsie masa ani netreba hromada zemiakov Zobraziť celý popisDobry steak nemusi byt utopeny v omacke ani marinovany cez noc na to su ine lacnejsie masa ani netreba hromada zemiakov ale " len" so salatom ako super delena strava.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
T bone steaky dame grilovat a pripravime podla postupu: http://varecha.pravda.sk/recepty/popularny-steak-t-bone/9530-pouzi.html
-
2
Baklazan sme osupali nakrajali na hranolky namocili do osolenej vody po pol hodine vysusili a dali vyprazat do zlatista. Oprazene baklazany sme dali na papierovy obrusok osusit. Nakladane olivy sme odkostkovali a nakrajali na kusky.Paradajky nakrajali na platky .Vsetko premiesali s umytou cerstvou rukolou a zaliali dresingom z vineho octu , extra panenskeho oleja cerstveho mleteho korenia a morskej soli .
- 3
Aioli sme spravili podla receptu od Amelie , len sme porusili tradiciu a pridali citronovu stavu. http://varecha.pravda.sk/recepty/omacka-aioli/8308-pouzi.html#koment3
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 3
snáď by to šlo k tej bielej kravke
Našiel som na Kopaniciach plemeno čo odporúča @nbert
www.zchmd.eu/index.php/galloway/267-chianina...