Foto: 2010
Tato grilovacka patri do kategorie super jednoduchych, lebo hlavna surovina Grecko -Cypersky syr Halloumi je perfektny na grill.
10 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Spajgle si namocime do vody aspon na pol hodinku. Medzi tym si nakrajame syr halloumi na kocky a dame si rozohriat BBQ. Syr a chery paradajku napichame striedavo na spajglu a dame grilovat. Trosku "postrasime olejom pri grilovani a ochutime a otacame , pozor je to rychlo hotove !.
- 2
Servirujeme ako nam chuti alebo sa da spravit z toho moderny "brunch " so salatom a jednoduchym zemiakovym salatom ochutenym nalevom z kyslej smotany a kopru. A pre ne vegetarianov pridame zopar platkov grilovanej anglickej slaninky.
- 2
taku komplikovanejsiu verziu aj s grilovanou zeleninou.
varecha.pravda.sk/recepty/haloumi-s-grilovanou-zeleninou/...