Stredomorská hubová polievka

Autor receptu: podravka

Komerčný recept<br /> Ochutnajte úžasnú polievku, ktorá chutí a vonia Stredomorím!

4
porcie
40 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Zemiaky ošúpeme, nakrájame, dáme do hrnca a zalejeme vodou. Privedieme do varu a pridáme zeleninový bujón.
  2. Po chvíľke varenia pridáme nakrájané huby a dôkladne ich uvaríme. Odstavíme z ohňa a rozmixujeme celý obsah hrnca na pyré.
  3. Polievku dáme naspäť na oheň, podľa potreby pridáme vodu, aby sme dosiahli želanú konzistenciu a podľa chuti osolíme a okoreníme.
  4. Polievku dáme naspäť na oheň, podľa potreby pridáme vodu, aby sme dosiahli želanú konzistenciu a podľa chuti osolíme a okoreníme.