Srnčí chrbát bez pečenia fotorecept
Mária Vitanovcová
šéfkuchárka horskej chaty Šindľovec vo Zverovke, 11. júna 2011
šéfkuchárka horskej chaty Šindľovec vo Zverovke, 11. júna 2011
Foto: Pravda - Robert Hüttner
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
V kotlíku nad parou asi 20 minút miešame práškový cukor, kakao a vajcia. Stužený tuk roztopíme a vychladnutý zamiešame do hmoty. Pridáme posekané orechy a mandle.
- 2
Plechovú formu na srnčí chrbát vystelieme potravinovou fóliou a na spodok dáme vrstvu hmoty, potom vrstvu piškót a sušeného ovocia, aké máme k dispozícii.
- 3
Vrstvy opakujeme a zakončíme vrstvou piškót. Dáme vychladiť do chladničky, kým koláč nestuhne a môžeme podávať s yšľahanou šľahačkou a čerstvým ovocím.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu