Špikovaný hovädzí plátok na tymiáne

Autor receptu: izabella929

Dnešný sviatočný obed bol z hovädzieho pliecka..špikovala som ho slaninkou a dusila v celosti..

6
porcií
20 minút
príprava
70 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Hovädzie mäsom som umyla, osušila..slaninu som nakrájala na obdĺžniky a do pripravených otvorov som vložila slaninu..na tuku som opiekla mäso zo všetkých strán..vložila som ho do rajnice, poliala výpekom,osolila , okorenila, poprášila červenou paprikou a podliala som ho vodou..pridala som cibuľu pokrájanú na veľké kusy, cesnak, okorenila, pridala som kečup a dusila som ho úplne do mäkka..k hotovému mäsku som pridala tymián a nechala iba chvíľku prejsť varom..mäsom som vybrala, nechala odpočinúť 15.min.pokrájala som ho na plátky..šťavu som rozmixovala, dala na sporák , vložila som pokrájané mäso a úplne iba chvíľku povarila...pripravila som k nemu prílohu ryžu..prajem vám dobrú chuť...)