Pečené klobásky s banánmi a hranolkami zo sladkých zemiakov
Foto: dorenika
Tročku naobvyklá kombinácia ale mne to veľmi chutí.Ak viete urobiť klobásky doma tak máte vyhrate,pre nás ostatných odporúčam bezgluténové.(Ja viem že sa tam múka Zobraziť celý popisTročku naobvyklá kombinácia ale mne to veľmi chutí.Ak viete urobiť klobásky doma tak máte vyhrate,pre nás ostatných odporúčam bezgluténové.(Ja viem že sa tam múka nepridáva ale evidentne pridáva takže ak ste celiatici alebo sa stravujete paleo tak vyberajte tie bezgluténové)
porcia
príprava
na 175 °C
Postup
-
1
Najprv si oškrábeme zemiaky a nakrájame na hranolkový tvar.Poukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie a pokvapkáme olivovým olejom olejom-hlavne konce.Potom dáme piecť na 30min na 175 stupnov,tak aby boli chrumkavé ale nespálene.Po tom ako ich vytiahneme ich posolíme a premiešame.
- 2
Medzi tým si na panvicu s rozohriatym oliv.olejom dáme opiecť klobásky a banány-v celku.Keď sú banány z oboch strán opečené,varechou ich "rozkrájame" a premiešame.Ďalej opekáme s klobáskou,jemne ich posolíme a polejeme 1PL medu,premiešame a povaríme cca minútu.
- 3
Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ako hovori babidka, viac sa podobaju sladkym zemiakom a su vynikajuce ako prilohy, alebo ako dezerty, zalezi od pripravy.