Smažené hlivy

pavas - fotkapavas, 11. októbra 2009
Smažené hlivy
Foto: pavas

Jednoduchý recept. Takto upravene hlivy skonzumuje dokonca aj moja manželka.

5 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny





Postup

  1. 1

    Celé klobúčiky hlivy osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, sladkou mletou červenou paprikou a z oboch strán opečieme na malom množstve oleja do zlatista.

Diskusia k receptu

zemo
Niet nad poslušné manželky... A skús hlivy len chvíľku obvariť a potom namočiť do rozpustenej čokolády. Budú mať podobnú farbu, ako tie na obrázku fotografickom, ale jesť sa môžu, kým čokoláda stuhne. A je to mňamka ako hoviadko. Naozaj.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia