Foto: Ywett
35 minút
príprava
príprava
15 minút
na 190 °C
na 190 °C
Postup
-
1
Zamiesiť, rozvaľkať a vykrajovať.
-
2
Potrieť celým vajíčkom (alebo len žĺtkom) a posypať podľa chuti (môžeme použiť syr, mak, rascu, sezam, 1/2 arašidy. Upečieme 15 min na 190 °C.
-
3
Dobrú chuť!
-
4
Ponúkam pre inšpiráciu aj tieto: Zemiakovo - syrové chuťovky https://varecha.pravda.sk/recepty/zemiakovo-syrove-chutovky-fotorecept/34911-recept.html
@garanco , ďakujem a už teraz sa mi tu páči, ste všetci milí a fakt sú tu skvelé recepty!!! Včera som sa nemohla do pol noci odlepiť a to som myslela že stihnem všetko popozerať:)
-a ešte raz ďakujem za privítanie a aj komentáriky, teším sa že receptík zaujal:))
@janger , tak to áno, ja už tomu vravím že začínam byť závislá:)
marienka44 : Unikát bol obchodný názov pre syrokrém. Vyrábali ho okrem iných aj Stredoslovenské mliekárne n.p. Zvolen. :-))) Názov museli zrušiť, lebo vo Švajčiarsku je alebo bol chráneným názvom.
@abdul , ďakujem aj ja za vysvetlenie, konečne už viem odkiaľ ten názov pochádza:))
dva večery-4 dávky,ale na dnešných vnúčikových krstinách mali veľký
úspech,chuťovo sú výborné.
varecha.pravda.sk/recepty/zemiakovo-syrove-chutovky-fotor...
@staja , rado sa stalo a nech chutia :)
Prajem veselý Silvester a šťastné vykročenie do nového roka 2015