Segedínsky guláš

Segedínsky guláš

Autor receptu: v3rca

Naša topka

6-8
porcií
15 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Mäsko umyjeme a nakrájame na kocky. Ošúpeme si cibuľku a nakrájame na drobno.
  2. Do hrnca dáme lyžicu bravčovej masti /olej. Vložíme cibuľku a potom mäsko. Pridáme korenie, bobkový list, soľ, cukor. Keď sa mäsko zatiahne, dusíme do mäkka.
  3. Asi po pol hodine pridáme premytú sudovú kapustu. Pridáme 1 PL červenej papriky mletej, premiešame a dusíme do mäkka.
  4. Na koniec si zarobíme v smotane na varenie múku a zahustíme. Už len necháme prevariť. Dobrú chuť. Samozrejme dochutiť si môžte podľa seba. Nám to takto vyhovuje :)