Segedínsky guláš
Segedínsky guláš
Autor receptu: v3rca
Naša topka
6-8 porcií |
15 minút príprava |
60 minút tepelná úprava |
Postup- Mäsko umyjeme a nakrájame na kocky.
Ošúpeme si cibuľku a nakrájame na drobno.
- Do hrnca dáme lyžicu bravčovej masti /olej. Vložíme cibuľku a potom mäsko.
Pridáme korenie, bobkový list, soľ, cukor.
Keď sa mäsko zatiahne, dusíme do mäkka.
- Asi po pol hodine pridáme premytú sudovú kapustu.
Pridáme 1 PL červenej papriky mletej, premiešame a dusíme do mäkka.
- Na koniec si zarobíme v smotane na varenie múku a zahustíme.
Už len necháme prevariť. Dobrú chuť.
Samozrejme dochutiť si môžte podľa seba. Nám to takto vyhovuje :)
|