Foto: turanec
Všetky suroviny je dostat na Slovensku
porcie
príprava
Postup
-
1
Vodu asi 900ml nalejeme do hrnca a pridame kuracie chrbaty a varime vyvar.Potom hotove kuracie chrbaty dame do inej misky a pridame schitake bujon a môžeme aj kuraci bujon a sečuansku pastu asi 50 g.Pridame kuracie prsia nakrajane na kocky,bambusove vyhonky nakrajane na kocky,mrkvu na kocky a nechame varit asi 10 min.Pridame svetlu sojovu omačku 2 polievkove lyžice,cukor asi3 pol.lyžice,ocot asi2 pol.lyžice a varime asi 5 minKed polievka zovrie pridame vajička asi 3 ks a vlejeme do polievky a nechame varit asi 5 min.Potom zahustime škrobom a pridame do hrnca.Nechame varit asi 10 min a ak mame pridame koriander a polievka je hotova Musi byt ostro-kysla pikantna.Dobru chut.
tiez ta musim sklamat, u nas sa polievky nevaria jedina zena je polievkova mi chodime dost casto jest von, tak si ju da v restike.
Vyzera to spravne , a ten" igelit" na vrchu tiez to je ako ma byt..
kúpila som v ázijskom obchode pastu na túto polievku, netreba nič dochucovať, a môžem povedať, že po x týchto polievkach, ktoré som skúšala, táto bola NAJ :) a riadne pálivá :))!
dufam že aj ta bude chutit Ale tiež treba kupit pastu
sjuz tak napiš ako ju robite u vas doma