Šalát v pizzovej miske
Autor receptu: redakcia
4 porcie |
10-12 minút príprava |
4 minút na 250 °C |
Postup- Cesto rozdelíme na štyri rovnaké časti a na ohňovzdornú misku dáme cesto, aby malo tvar misky a upečieme v rúre.
- Medzitým urobíme šalát: Hlávkový šalát rozoberieme na listy, dôkladne umyjeme a uložíme na porcelánovú alebo sklenenú misu. Na listy dáme kúsky pokrájaného mäsa, syra a šunky. Šampiňóny, reďkovky a karotku, pokrájané na plátky, okoreníme a zalejeme nálevom z oleja a citrónovej šťavy. Všetko dôkladne premiešame a necháme uležať.
- Nakoniec posypeme postrúhaným parmezánom. Keď pizzová „miska“ vychladne, naložíme do nej šalát a podávame.
|