Šalát v pizzovej miske

Autor receptu: redakcia

4
porcie
10-12 minút
príprava
4 minút
na 250 °C

Suroviny

Postup

  1. Cesto rozdelíme na štyri rovnaké časti a na ohňovzdornú misku dáme cesto, aby malo tvar misky a upečieme v rúre.
  2. Medzitým urobíme šalát: Hlávkový šalát rozoberieme na listy, dôkladne umyjeme a uložíme na porcelánovú alebo sklenenú misu. Na listy dáme kúsky pokrájaného mäsa, syra a šunky. Šampiňóny, reďkovky a karotku, pokrájané na plátky, okoreníme a zalejeme nálevom z oleja a citrónovej šťavy. Všetko dôkladne premiešame a necháme uležať.
  3. Nakoniec posypeme postrúhaným parmezánom. Keď pizzová „miska“ vychladne, naložíme do nej šalát a podávame.