Pizzové cesto


Suroviny
podľa abecedy

Nájdite recept podľa suroviny:

Alebo použite vyhľadávač surovín s našepkávaním na hlavnej stránke Varechy v Chladničke.

Recepty, ktoré obsahujú pizzové cesto:

Muffiny zo záhrady Muffiny zo záhrady

Do základného pizzového cesta pridáme špenát a dobre premiesime.

Zeleninová roláda Zeleninová roláda

Zeleninu osolíme, okoreníme, ugrilujeme, papriku a paradajky ošúpeme. Pokrájame nahrubo a v miske pomiešame s olivovým olejom a koreninami a necháme vychladnúť.

Jahodová torta s tvarohovou penou Jahodová torta s tvarohovou penou

Z cukru urobíme karamel a naň naložíme jahody nakrájané na kolieska, pridáme citrónovú šťavu a vanilku a ešte minútu prevárame.

Šalát v pizzovej miske Šalát v pizzovej miske

Cesto rozdelíme na štyri rovnaké časti a na ohňovzdornú misku dáme cesto, aby malo tvar misky a upečieme v rúre.

Pstruh v chlebovom kabáte Pstruh v chlebovom kabáte

Ryby očistíme, umyjeme, osušíme a vytrieme zvnútra rozdrveným korením, zmiešaným s olejom, posolíme.

Buchtičky starého otca Buchtičky starého otca

Cesto roztiahneme na hrúbku 0,5 cm a rozdelíme na 16 rovnakých častí.

Sardelový croissant Sardelový croissant

Cesto rozdelíme na štyri rovnaké časti a roztiahneme ho na približne 15 cm kruhy, ktoré rozštvorcujeme a potom natrieme drvenými paradajkami.

Posúch Grosso špeciál Posúch Grosso špeciál

Drvené paradajky pomiešame s koreninami a s drveným cesnakom. Pizzové cesto rozdelíme na osem rovnakých častí, roztiahneme ich na asi 17 cm kruh, potrieme drvenými paradajkami a rovnomerne poukladáme nakrájanú šunku, šampiňóny, kukuricu, kapiu, klobásu a cibuľu.



Aktuálne súťaže

Súťaž na február o najlepší nápad, návod či fotopostup
Aj vo februári pokračujeme v súťaži o najlepší tvorivý nápad do bytu, domu či záhrady.

Súťaž na február o najlepšie sladké aj nesladké jedlá
Pridajte sa do súťaže o najlepší recept aj vo februári. Hľadáme najobľúbenejšie recepty v 2 kategóriách: Najlepšie koláče, torty a iné sladkosti a Najlepšie jedlá bez cukru (jedlá, ktoré nechutia sladko).

TOP 15 - Najlepšie nápady mesiaca december 2014
Pozrite si rebríček nápadov, ktoré sa vám najviac páčili v mesiaci december.


Denný súhrn receptov Novinka!

« Január
Február 2015
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28

Magazín

Šéfkuchár Ami El Gani: Môj sen je vlastná michelinovská reštaurácia
O tom, že gastronómia nemusí byť nudná, nás presvedčil Ami El Gani, šéfkuchár Holiday Inn Trnava, ktorý so svojim kreatívnym kuchárskym umením prináša nové trendy na slovenskú kulinársku scénu.

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 6/2015: Mäsový stôl Mäsový stôl
Časopis Varecha v piatok 6. februára v denníku Pravda.


TOPlist