Pizzové cesto


Suroviny
podľa abecedy

Nájdite recept podľa suroviny:

Alebo použite vyhľadávač surovín s našepkávaním na hlavnej stránke Varechy v Chladničke.

Recepty, ktoré obsahujú pizzové cesto:

Muffiny zo záhrady Muffiny zo záhrady

Do základného pizzového cesta pridáme špenát a dobre premiesime.

Zeleninová roláda Zeleninová roláda

Zeleninu osolíme, okoreníme, ugrilujeme, papriku a paradajky ošúpeme. Pokrájame nahrubo a v miske pomiešame s olivovým olejom a koreninami a necháme vychladnúť.

Jahodová torta s tvarohovou penou Jahodová torta s tvarohovou penou

Z cukru urobíme karamel a naň naložíme jahody nakrájané na kolieska, pridáme citrónovú šťavu a vanilku a ešte minútu prevárame.

Šalát v pizzovej miske Šalát v pizzovej miske

Cesto rozdelíme na štyri rovnaké časti a na ohňovzdornú misku dáme cesto, aby malo tvar misky a upečieme v rúre.

Pstruh v chlebovom kabáte Pstruh v chlebovom kabáte

Ryby očistíme, umyjeme, osušíme a vytrieme zvnútra rozdrveným korením, zmiešaným s olejom, posolíme.

Buchtičky starého otca Buchtičky starého otca

Cesto roztiahneme na hrúbku 0,5 cm a rozdelíme na 16 rovnakých častí.

Sardelový croissant Sardelový croissant

Cesto rozdelíme na štyri rovnaké časti a roztiahneme ho na približne 15 cm kruhy, ktoré rozštvorcujeme a potom natrieme drvenými paradajkami.

Posúch Grosso špeciál Posúch Grosso špeciál

Drvené paradajky pomiešame s koreninami a s drveným cesnakom. Pizzové cesto rozdelíme na osem rovnakých častí, roztiahneme ich na asi 17 cm kruh, potrieme drvenými paradajkami a rovnomerne poukladáme nakrájanú šunku, šampiňóny, kukuricu, kapiu, klobásu a cibuľu.



Magazín

Šalát či polievka. Pozrite sa, ako sa dá špargľa jednoducho použiť v každodennej kuchyni
Špargľa ako zelenina či liečivá bylinka je známa od nepamäti. Biela špargľa vyrastá na poli pod fóliami, bez fólie - vystavená slnečným lúčom vyrastá zelená špargľa a fialová vzniká, keď je biela špargľa vystavená na dlhšiu dobu svetlu. Ochutnajte 10 originálnych receptov z tejto kráľovskej zeleniny.

Hrnčekové koláče: V jednoduchosti je krása (a chuť)
Dnes nevážime na gramy, ale meriame na hrnčeky. Vyberte si z 10 receptov na rýchle koláče pre začiatočníkov i pokročilých.

Varecha v akcii
Vedia redaktorky variť? Upečú zdravý cheesecake? Zvládnu uvariť quinou tak, aby nebola horká? Čítajte ďalej a dozviete sa.


Denný súhrn receptov Novinka!

« Apríl
Máj 2016
123 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Aktuálne súťaže Varechy

SÚŤAŽ: Balkón či terasa – pochváľ sa
Máš doma balkón alebo terasu, na ktorej si môžu ľudia nechať OČI vyOČIť? Pochváľ sa a zasúťaž si o pekné ceny na našej stránke Nápady.Pravda.sk.

Radosť variť v Poluse s blogerkou Zuzanou Frešo – varte a vyhrajte!
Takáto súťaž tu ešte nebola! Od 13. apríla 2016 štartujeme na Varecha.sk novú pravidelnú súťaž Varíme s Varechou.

VÝSLEDKY SÚŤAŽE: Veľkonočná súťaž s Herou
Naša veľkonočná súťaž pozná svojich víťazov. Pozrite sa, aké cupcakes pripravili naši Varecháči a na ktoré sa usmialo šťastie a vyhrali.

Najlepšie nápady mesiaca marec 2016
Pozrite si rebríček nápadov mesiaca marec 2016 podľa obľúbenosti u našich užívateľov. Tieto i mnohé ďalšie nájdete na Napady.Pravda.sk.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 18/2016: Pečieme jarné koláčiky Pečieme jarné koláčiky
Časopis Varecha v piatok 6. mája v denníku Pravda.


TOPlist