Ryžáčik

tess - fotkatess, 25. mája 2015
Ryžáčik
Foto: tess
10
porcií
15 minút
príprava

Suroviny

6 ks
2 ks
1 ks
1 ks
2 PL
1 PL
1 bal.
200 ml




Postup

  1. 1

    Ryžové chlebíky rozdrobíme a zmiešame ich s roztlačenými banánmi. Vzniknutú hmotu vtlačíme do formy (tortovej formy, malého plechu..)

  2. 2

    V miske zmiešame tvaroh s jogurtom, kokosom a medom. Tvarohovú náplň vylejeme na pripravený korpus.

  3. 3

    Z mlieka a light pudingu pripravíme nie veľmi hustý puding, ktorý vylejeme na tvarohovú náplň.

  4. 4

    Vo vodnom kúpeli alebo v mikrovlnke si roztopíme tmavú čokoládu a vylejeme na koláč. Hotový koláč dáme stuhnúť na 20-30 minút do chladničky. A môže sa papať :)

    Ryžáčik  - obrázok 4

Diskusia k receptu

radost
no čo ten človek nevymyslí...
modne"zdravé" vlny beriem s nadhľadom..no toto ma láka..nepečie sa..
tvaroh dám tučný..puding klasiku..
poznačím.."ryžáky" kúpim..uvidím..:-)
viera1
Použila by som burizony.Robievala som podobný,ale s karamelovou plnkou (nie tvaroh).Dobrý recept.
tobiaska
Chuťovo to bolo veľmi fajn, len neviem, ako pripraviť z 200 ml mlieka nie veľmi hustý puding... Čítala som len postup, tak som dala 600 ml mlieka a fajne sa mi to rozlialo.... :D :D :D A ešte s tou tvrdou čokoládou na vrchu.... možno by stačila na vrch len postrúhaná, alebo pokvapkaná.... Inak veľmi zaujímavý recept a chutnučký, mňam! :)
hammam
tento dezertik vyzera fajn, ale rozhodne nepatri do kategorie Raw (surova strava), je to velmi zavadzajuce udanie




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia