Rýchly tuniakový šalát s kukuricou

2010 - bez fotky2010, 22. apríla 2010
Rýchly tuniakový šalát s kukuricou
Foto: 2010

Recept pre tych co sa im nechce varit, alebo ich prekvapi navsteva vsetko su len zmiesane suroviny. Cize tuniak s kukuricou , nakladanymi paradajkami v Zobraziť celý popisRecept pre tych co sa im nechce varit, alebo ich prekvapi navsteva vsetko su len zmiesane suroviny. Cize tuniak s kukuricou , nakladanymi paradajkami v oleji a tekvicovymi semienkami.

10 minút
príprava

Suroviny





Postup

  1. 1

    Nedavam ziadne vahy ani merania , vsetko bolo od oka .Plus ja mam rad paradajky nakladane v oleji tak som si dal viac ( navsteve asi tak polka staci su drahe))

  2. 2

    Tuniak podla vyberu rozoberieme na male kusky ale v obidvoch pripadoch ci v naleve alebo v oleji by som nepouzil ani jedno do salatu.Radsej pridat lyzicu kvalitne olivoveho oleja pri premiesavani . Kukurica z konzervy zliat nalev. Polosuche nakladane paradajky v oleji su dobre take co maju vela byliniek v naleve . Tekvicove semienka za hrst ked sa vam chce trochu opiect ked nie su tak isto OK. Zmiesame suroviny posolit pokorenit podla chuti aj sa moze pridat aj trochu citronovej stavy. PS: teraz kvitnu ibisky

Diskusia k receptu

hanina
Ja mám takéto šalátiky veľmi rada - vďaka za nápad.
marlen
ja si robím sušené paradajky v oleji sám, lebo mama kadysi vyhrala sušičku na ovocie. ked vidím ich cenu v obchode a ešte neviem, kedy si z nich niekto odkúpil, tak sa to oplatí, ak by som si mal sušičku kúpiť aj nanovo. do oleja sa môže dať korenina podľa chuti a suším tie mäsové paradajky, a tie najplnšie ešte aj lúpem.
2010
marlen
mas pravdu tie ceny su absolutne smiesne.
Plus das si byliniek ako ti chuti...
janger
Veru, vyborna pochutka. A bleskove hotova. Suroviny, co ma skoro kazdy vzdy doma. Vyskusam aj tento tvoj. Len taku nadhernu kvetinku nemam na ozdobu ;-).
2010
Grecke uhorky na mensie kocky, nakladana cibulka , paprika cervena na kocky, kukurica rychlo ovarena, nalev, kysla smotana ,par lyzic majonezy, citronova stava , sol korenie trosku chrenu, kopor.






SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia