Rýchly hrnčekový perník

Rýchly hrnčekový perník
gombicka94Gombicka94, recept pridal: 31. januára 2010 15:49Ďalšie jeho recepty

Suroviny

30
minút
príprava
15
minút
na 120 °C

Postup prípravy receptu

Hrozienka si namočíme asi v 1 dcl rume.

V jednej miske si zmiešame všetky sypké suroviny a všetky kvapalné suroviny v druhej miske.

Postupne vmiešavame sypké suroviny do kvapalných. Nakoniec pridáme odkvapkané hrozienka a posekané oriešky.

Nalejeme na vymastený a múkou vysypaný plech. Pečieme vo vyhriatej rúre doružova.

Po upečení natrieme lekvárom, a polejeme rozpustenou čokoládou. Po vychladení krájame na kocky.



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Z technických príčin je momentálne hviezdičkovanie receptov nedostupné. Pokiaľ chcete vyjadriť, že sa vám recept páči, lajknite ho zatiaľ na facebooku, alebo napíšte komentár do diskusie. Vaša Varecha.sk



Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

5 komentárov k receptu
  • evas13, 31. januára 2010 o 20:23
    Ten perník musí byť úžastný a hlavne rýchlo urobený.


  • kuchticka, 1. februára 2010 o 04:51
    Isteze ten pernik je dobry, ale najviac si cenim jednoduchosti. Ziadne vazenie ... Cas je pre mnohe z nas vzacny a ked je recept jednoduchy iste ho skusi viacej ludi.


  • merihe, 1. februára 2010 o 11:50
    milujem hrnčekové váženie


  • Reklama (za ňou pokračuje ešte 2 komentárov)
  • jamaica178, 25. septembra 2010 o 10:11
    kolacik vyzera jednoducho. ale pecenie 15 minut na 120 ??


  • zdezda, 15. novembra 2012 o 23:58
    perfiš recept, zajtra pečiem podľa neho, ďakujem zaň :-)



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Aktuálne súťaže

Vyhodnotenie súťaže o najkrajšiu kraslicu
Prezrite si TOP 10 kraslíc, ktoré sa vám najviac páčili.

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína! + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.


Magazín

Veľkonočný jazyk
Hovädzí jazyk, údený i neúdený, je veľká pochúťka. Môžete ho konzumovať „len tak“, uvarený a nakrájaný, s cviklou, čerstvým chrenom, duseným medvedím cesnakom alebo červenou kapustou.

Veľká noc v Egypte
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Náš seriál uzatvára Janaalizibolenova z Egypta.

Veľká noc v Nemecku
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Dnes Elixir z Nemecka.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2014: Morka na tanieri Morka na tanieri
Časopis Varecha vo piatok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist