Rýchly hrnčekový perník

Rýchly hrnčekový perník
gombicka94Gombicka94, recept pridal: 31. januára 2010 15:49Ďalšie jeho recepty

Suroviny

30
minút
príprava
15
minút
na 120 °C

Postup prípravy receptu

1

Hrozienka si namočíme asi v 1 dcl rume.

2

V jednej miske si zmiešame všetky sypké suroviny a všetky kvapalné suroviny v druhej miske.

3

Postupne vmiešavame sypké suroviny do kvapalných. Nakoniec pridáme odkvapkané hrozienka a posekané oriešky.

4

Nalejeme na vymastený a múkou vysypaný plech. Pečieme vo vyhriatej rúre doružova.

5

Po upečení natrieme lekvárom, a polejeme rozpustenou čokoládou. Po vychladení krájame na kocky.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • evas13, 31. januára 2010 o 20:23
    Ten perník musí byť úžastný a hlavne rýchlo urobený.


  • kuchticka, 1. februára 2010 o 04:51
    Isteze ten pernik je dobry, ale najviac si cenim jednoduchosti. Ziadne vazenie ... Cas je pre mnohe z nas vzacny a ked je recept jednoduchy iste ho skusi viacej ludi.


  • merihe, 1. februára 2010 o 11:50
    milujem hrnčekové váženie


  • jamaica178, 25. septembra 2010 o 10:11
    kolacik vyzera jednoducho. ale pecenie 15 minut na 120 ??


  • zdezda, 15. novembra 2012 o 23:58
    perfiš recept, zajtra pečiem podľa neho, ďakujem zaň :-)



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Ako zatočiť so stresom, únavou aj akné jednou ranou?
- Inzercia -
Podľa oficiálnych správ Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) má človek čeliaci nárokom všedného dňa stály nedostatok vitamínu C.

Zaváram, zaváraš, zavárame. Na slano a nakyslo.
Každý z nás ocení prísun rozmanitej zeleniny aj v zimnom období. Prečítajte si o zásadách a spôsoboch jej konzervovania.

Orechovo-chrenová nátierka
Po rokoch moravské vinárky opäť ožili. Pod taktovkou Evy Kloudovej vydali nedávno voľné pokračovanie Kuchařky moravských vinařek.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 38/2014: Pivová kuchárka Pivová kuchárka
Časopis Varecha v piatok 19. septembra v denníku Pravda.


TOPlist