Rýchly hrnčekový perník

Rýchly hrnčekový perník
gombicka94Gombicka94, recept pridal: 31. januára 2010 15:49Ďalšie jeho recepty

Suroviny

30
minút
príprava
15
minút
na 120 °C

Postup prípravy receptu

1

Hrozienka si namočíme asi v 1 dcl rume.

2

V jednej miske si zmiešame všetky sypké suroviny a všetky kvapalné suroviny v druhej miske.

3

Postupne vmiešavame sypké suroviny do kvapalných. Nakoniec pridáme odkvapkané hrozienka a posekané oriešky.

4

Nalejeme na vymastený a múkou vysypaný plech. Pečieme vo vyhriatej rúre doružova.

5

Po upečení natrieme lekvárom, a polejeme rozpustenou čokoládou. Po vychladení krájame na kocky.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 2 ľudia (4,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • evas13, 31. januára 2010 o 20:23
    Ten perník musí byť úžastný a hlavne rýchlo urobený.


  • kuchticka, 1. februára 2010 o 04:51
    Isteze ten pernik je dobry, ale najviac si cenim jednoduchosti. Ziadne vazenie ... Cas je pre mnohe z nas vzacny a ked je recept jednoduchy iste ho skusi viacej ludi.


  • merihe, 1. februára 2010 o 11:50
    milujem hrnčekové váženie


  • jamaica178, 25. septembra 2010 o 10:11
    kolacik vyzera jednoducho. ale pecenie 15 minut na 120 ??


  • zdezda, 15. novembra 2012 o 23:58
    perfiš recept, zajtra pečiem podľa neho, ďakujem zaň :-)



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Medovníková chalúpka v rozprávkovom lese
- Inzercia -
Medovníková chalúpka sa skrýva v lese. A viete, že aj vy v kuchyni môžete takéto rozprávkové lesy chrániť? Celkom jednoducho – správnymi surovinami, ktoré pri varení používame.

Rúra na pečenie: Nie je už len obyčajná pec
Vianoce – obdobie, kedy naše rúry na pečenie nemajú čas na oddych, sa pomaly blížia. Ak uvažujete o kúpe novej rúry, pomôžeme vám článkom, v ktorom si prečítate, aké parametre si máte pri ich výbere všímať, aby vám to dobre pieklo.

Prvá adminka Varechy Sandra: Varecha bola pre mňa obrovská škola
Prvá adminka Varechy Sandra Bombošová spomína na začiatky Varechy, obľúbené recepty a prezradila nám tiež, čo jej práca vo Varecha.sk dala.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 43/2014: Slovensko na tanieri (3) Slovensko na tanieri (3)
Časopis Varecha v piatok 24. októbra v denníku Pravda.


TOPlist