Rýchly hrnčekový perník

Rýchly hrnčekový perník
gombicka94Gombicka94, recept pridal: 31. januára 2010 15:49Ďalšie jeho recepty

Suroviny

30
minút
príprava
15
minút
na 120 °C

Postup prípravy receptu

1

Hrozienka si namočíme asi v 1 dcl rume.

2

V jednej miske si zmiešame všetky sypké suroviny a všetky kvapalné suroviny v druhej miske.

3

Postupne vmiešavame sypké suroviny do kvapalných. Nakoniec pridáme odkvapkané hrozienka a posekané oriešky.

4

Nalejeme na vymastený a múkou vysypaný plech. Pečieme vo vyhriatej rúre doružova.

5

Po upečení natrieme lekvárom, a polejeme rozpustenou čokoládou. Po vychladení krájame na kocky.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 2 ľudia (4,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • evas13, 31. januára 2010 o 20:23
    Ten perník musí byť úžastný a hlavne rýchlo urobený.


  • kuchticka, 1. februára 2010 o 04:51
    Isteze ten pernik je dobry, ale najviac si cenim jednoduchosti. Ziadne vazenie ... Cas je pre mnohe z nas vzacny a ked je recept jednoduchy iste ho skusi viacej ludi.


  • merihe, 1. februára 2010 o 11:50
    milujem hrnčekové váženie


  • jamaica178, 25. septembra 2010 o 10:11
    kolacik vyzera jednoducho. ale pecenie 15 minut na 120 ??


  • zdezda, 15. novembra 2012 o 23:58
    perfiš recept, zajtra pečiem podľa neho, ďakujem zaň :-)



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 18/2015: Poklady slovenskej kuchyne Poklady slovenskej kuchyne
Časopis Varecha v piatok 1. mája v denníku Pravda.


TOPlist