Foto: diabambulka
Rýchla je nielen príprava, ale aj rýchlosť akou mizne z tanierika :-)))
30 minút
na 160 °C
na 160 °C
Suroviny
Cesto : | |
200 g |
|
150 g |
|
4 ks |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
0,1 l |
|
0,1 l |
|
Plnka 1: | |
2 ks podľa vlasného výberu |
|
0,8 l |
|
4 PL |
|
1 ks |
|
Plnka 2 : | |
3 ks |
|
1 ks |
|
2 PL |
|
Na posypanie |
|
|
Postup
-
1
Cukor s vajciami vyšľaháme do peny,
-
2
pridáme múku, prášok do pečiva, olej a vodu.
-
3
Cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech. Na surové cesto dáme uvarené pudingy, ktoré sme si pripravili podľa návodu a osladili ( Jediná zmena je , že každý puding si pripravíme z 400 ml mlieka, aby boli riadne husté ). Pečieme 30 minút pri teplote 160 stupňov Celzia. Medzitým si vymiešame pochúťkovú smotanu s cukrom. Na upečený plát rozotrieme plnku z pochúťkovej smotany a dáme stuhnúť do chladničky. Hotový koláčik posypeme mletou škoricou. Dobrú chuť :-)))
Prajem veľa zážitkov pri varení a pečení a pekný večer.
ja si rozdelujem cesto ako keby bábovku do 1/3 dám kakao a jednofarebný puding - neni tolko riadu :-)
Šikovne si to pripravila:-)
verím že bude chutiť, tak dobrú chuť :-)