Foto: danculka
Chcem Vám ponúknuť momentálny nápad na úpravu povrchu rolády,nie je to o tom,čím ju naplníš,ale aby si ju nemusela povrchovo upravovať,po jej stočení,ja som Zobraziť celý popisChcem Vám ponúknuť momentálny nápad na úpravu povrchu rolády,nie je to o tom,čím ju naplníš,ale aby si ju nemusela povrchovo upravovať,po jej stočení,ja som zvolila ako plnku,len kusový jahodový džem....každý použije načo má chuť...
príprava
Postup
-
1
Pripravíme si cesto na piškótu,cukor so žĺtkami vymiešame a bielky zvlášť potom zlahka vmiešame múku s práškom a tuhý sneh,ked´,toto máme odoberieme si tak za 5pol.lyžíc hmoty a zamiešame kakao.Túto hmotu si dám do flašky so špičkou a na papier na plechu si vytvorím niečo ,čo by som chcela mať na povrchu rolády.ja som si vymaľovala dečku..
-
2
asi takto vyzerá..trošku rozmazaná fotka..
-
3
potom dám na vrch zbytok hmoty a dám piecť...
-
4
upečenú roládu stočím a stiahnem papier , vyzerá asi takto..
-
5
naplním jahodovým džemom..
-
6
trošku prizdobím,len kvôly fotke,ináč,by tam nemuselo byť nič..
-
7
podávam..Dobrú chuť!
mohla by si zi zmenit fotku na tvojom profile /alebo mas website?/ a dat trebarz do misky viacej druhov tych krasnych vajicok? dakujem a obdivujem ta, ze to vies robit. len nedavno som to nasla na webe, aj by som sa na to dala...
Do rolady sa vraj nedava kyp. prášok, lebo by sa pri zatacaní lámala.
@danculka tvoja roláda podľa obrázka sa mi nezdá ani vysušená ani popraskaná.Naopak jej štruktúra je veľmi pekná.Pretože veľa krát sa polevou alebo krémom zakrývajú práve takéto chyby a ty si to nepotrebovala.
A mne sa zdá, že @marienka44 málokoho pochválila, takže nič si z toho nerob.
varecha nie je o vyjadrovani dovery a nedovery, je to stranka o tvoreni, radosti z varenia a pecenia, vymienania si skusenosti a miesto pri na ktorom sa vsetci s radostou stretavame, pekny den vsetkym :-)