Rohlíky plnené tvarohom (fotorecept)

Rohlíky plnené tvarohom (fotorecept)
Foto: ancicka
ancickaAncicka, recept pridal: 9. apríla 2011 13:33Ďalšie jeho recepty

Takéto rohlíky sú veľmi dobré aj za studena.Robila som ich častejšie ešte ked boli moje deti školopovinné,ale aj teraz, občas si ich urobíme ako dnes.

Suroviny

20
porcií
15-20
minút
príprava
15
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Rohlíky rozrežem napoly,do misky dám tvaroh,pridám škoricový cukor,
Rohlíky plnené tvarohom (fotorecept) - obrázok 1

2

...do tvarohu vykrajem so všetkých rozkrojených rohlíkov striedky a rozmrvím ich.
Rohlíky plnené tvarohom (fotorecept) - obrázok 2

3

Pridám 2 vajcia,kryštal cukor podľa chutí a rozmiešam.Malou lyžičkou plním rohlíky,(asi po dva lyžičky).
Rohlíky plnené tvarohom (fotorecept) - obrázok 3

4

Naplnené obalím v rozšľahanom vajci a v struhanke.
Rohlíky plnené tvarohom (fotorecept) - obrázok 4

5

Tesne pred pečením ešte raz vo vajci a opražím ...
Rohlíky plnené tvarohom (fotorecept) - obrázok 5

6

...s obidvoch strán na oleji do zlatista.Po opečení sú veľmi jemné.
Rohlíky plnené tvarohom (fotorecept) - obrázok 6

7

Opečené pocukrujem.
Rohlíky plnené tvarohom (fotorecept) - obrázok 7



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 4 ľudia (4,8 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • marianne69, 9. apríla 2011 o 15:06
    ....nepoznam a nemam ani sajn ako to bude chutit,ale ten moj bude nadseny tymto receptom,kde je skorica a tvaroh,tam by aj byval...(KK)


  • sladkacokolada, 9. apríla 2011 o 15:15
    ja to zasa poznám, robila to kedysi Iveta Malachovská v tv, len to obalovala iba vo vajci a davala to dcére do školy na desiatu, robila som to, je to dobré


  • mojack, 9. apríla 2011 o 15:22
    Poznam, a robim to zo žemliciek. A teraz aj z malych bagetiek.


  • dorisa, 9. apríla 2011 o 16:02
    Nepoznám ani ja takéto niečo, ale často mám staršie rožky, tak vyskúšam. Ďakujem za recept.


  • veronika353, 9. apríla 2011 o 17:14
    Já jsem to taky dělávala dětem, když byly malé,ale používala jsem natenko nakrájenou veku(sendvič).Je to dost syté jídlo,už jsem to dávno nedělala,smažené už dělávám málo.


  • ketty3811, 9. apríla 2011 o 18:51
    aj ja to robievam,ale bez škorice a neobaľujem v strúhanke.Je to výborné a spotrebujú sa aj staršie rožky.:-)


  • bejaja, 9. apríla 2011 o 22:12
    poznám to a už som to robila...


  • mery8658, 10. apríla 2011 o 12:37
    Ja to tiež poznám, robievam aj jablkove z rohlíka odrežem konce a striedku vytlačím opačným koncom varechy malou lyžičkou natlačím postruhané ochutené jablka a namočím len vo vajíčku a vypražam len tesne pred podavaním aby nenavlhli.


  • rybarik2, 10. apríla 2011 o 18:34
    Na tento recept som čakala. Veľmi dávno som to videla v televízii,
    v nejakom programe to mali pripravené pre návštevu a nevedela som si to predstaviť. Tak teraz už viem, ďakujem. Tvaroh mám vždy doma a rožky tiež, tak už len skúsiť.


  • ancicka, 10. apríla 2011 o 20:32
    Som rada že som prispela niektorím do kuchárskej knihy.Určite si ich obľubite .Dakujem za komentíky.


  • 3sandra3, 14. júla 2011 o 14:50
    to nepoznám,,, skúsim


  • mia2404, 3. januára 2012 o 09:56
    jééj diky za pripomenutie , volakedy nám to mamina robievala často , ukladám do KK a urobím na víkend


  • thanicka, 2. novembra 2012 o 21:01
    Tiez to znam a robim to praveze v rure je to zdravsie a nemusite to vyprazat len obalit v olivom oleji a supnut do rury


  • eva53, 19. februára 2013 o 18:37
    na tento recept som si dnes spomenula, keď som myslela na moju sesternicu, ktorá nám ho robila keď bola u nás na návšteve pred 45 rokmi ............nejako to rýchlo uletelo


  • bambulka, 7. júna 2013 o 11:22
    toto poznam,je to vyborne,hlavne ked pridu vnucata a chcu nieco sladke a rychlo na olovrant.


  • zlaticka, 2. decembra 2013 o 17:49
    mňam aj ja som to už vyskúšala a je to vynikajúce ja som na strúhanku zabudla ale nechýbala


  • simka1989, 18. októbra 2014 o 18:34
    Mnaaam, mamina to volakedy davno robila, je to super maskrtka



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 52/2014: Silvestrovské menu Silvestrovské menu
Časopis Varecha v sobotu 27. decembra v denníku Pravda.


TOPlist