Foto: ancicka
Takéto rohlíky sú veľmi dobré aj za studena.Robila som ich častejšie ešte ked boli moje deti školopovinné,ale aj teraz, občas si ich urobíme ako Zobraziť celý popisTakéto rohlíky sú veľmi dobré aj za studena.Robila som ich častejšie ešte ked boli moje deti školopovinné,ale aj teraz, občas si ich urobíme ako dnes.
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Rohlíky rozrežem napoly,do misky dám tvaroh,pridám škoricový cukor,
-
2
...do tvarohu vykrajem so všetkých rozkrojených rohlíkov striedky a rozmrvím ich.
-
3
Pridám 2 vajcia,kryštal cukor podľa chutí a rozmiešam.Malou lyžičkou plním rohlíky,(asi po dva lyžičky).
-
4
Naplnené obalím v rozšľahanom vajci a v struhanke.
-
5
Tesne pred pečením ešte raz vo vajci a opražím ...
-
6
...s obidvoch strán na oleji do zlatista.Po opečení sú veľmi jemné.
-
7
Opečené pocukrujem.
v nejakom programe to mali pripravené pre návštevu a nevedela som si to predstaviť. Tak teraz už viem, ďakujem. Tvaroh mám vždy doma a rožky tiež, tak už len skúsiť.