Rezne naruby s kečupovou zálievkou
Autor receptu: jack
Možno tu už taký recept bol, ale
ja som ho našla v knihe
Hrnčeková kuchárka. Je veľmi
rýchly, dobrý a nenáročný.
4 porcie |
30 minút príprava |
30 minút tepelná úprava |
Postup
- Mierka hrnčeka je 2,5 dcl. Rezne umyjeme, osušíme a narežeme na hrubšie rezne. Jemne vyklepeme, osolíme, obalíme v strúhanke a rozšľahaných vajciach. Vypražíme a poukladáme na pekáč.
- Mäsko posypeme na kocky nakrájanou slaninou aj cibuľou. Zalejeme pripravenou kečupovou zálievkou a zakryté pečieme v rúre 30 minút do hneda.
Kečupová zálievka:Všetky suroviny zmiešame a polejeme mäsko. - Podávame s ryžou alebo opekanými zemiačikmi. Mäsko môžete použiťaj bravčové, v tom prípade zapekáme 45 minút. Dobrú chuť.