Rýchla príprava výborná chuť.
10
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso pomelieme pridáme soľ a mlieko a dobre vypracujeme až kým mám nevsiakne. Potom dáme do chladničky a necháme odpočívať 8-12 hodín.
- 2
Odpočinuté mäso vyberieme a urobíme z neho placky v tvare rezňov. Obalíme v troj obale ( hladká múka, rozhabarkované vajce, strúhanka) a vypražíme v masti. Podávame so zemiakovou kašou a šalátom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
spravne, vyprazat sa ma na masti, ale daju sa upiect aj v rure
varecha.pravda.sk/recepty/rezen-z-pomleteho-masa-fotorece...