Restovaná kuracia pečeň a jej vyprážaná verzia (fotorecept)

Autor receptu: taxitaxi

Veľmi dlho som toto jedlo nerobil, tak som to takto spojil...

8
porcií
30 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Na kačacej masti si opražíme na mesiačiky nakrájanú červenú cibuľu. Keď je už sklovitá stiahneme z plynu, pridáme červenú mletú papriku, drvenú rascu, čierne mleté korenie a majoránku, ktorú v prstoch trochu pomrvíme.
  2. Zamiešame a pridáme odblanené a umyté pokrájané pečienky. Restujeme cca 5 minút. Ja nepodlievam ničím.
  3. Druhé pečienky / väčšie kusy / si obalíme v klasickom trojobale / ja solím rozšľahané vajcia / a vyprážame.
  4. Ako prílohu som použil varené zemiaky a dozdobil zeleninou.