Restovaná kuracia pečeň a jej vyprážaná verzia (fotorecept)
Autor receptu: taxitaxi
Veľmi dlho som toto jedlo nerobil, tak som to takto spojil...
8 porcií |
30 minút príprava |
30 minút tepelná úprava |
Postup
- Na kačacej masti si opražíme na mesiačiky nakrájanú červenú cibuľu. Keď je už sklovitá stiahneme z plynu, pridáme červenú mletú papriku, drvenú rascu, čierne mleté korenie a majoránku, ktorú v prstoch trochu pomrvíme.
- Zamiešame a pridáme odblanené a umyté pokrájané pečienky. Restujeme cca 5 minút. Ja nepodlievam ničím.
- Druhé pečienky / väčšie kusy / si obalíme v klasickom trojobale / ja solím rozšľahané vajcia / a vyprážame.
- Ako prílohu som použil varené zemiaky a dozdobil zeleninou.