Foto: micibakes
zdravá verzia Raffaella
12
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
Suroviny
4 PL (alebo sirup javorový) |
|
5 PL roztopený |
|
2,5 hrnčeka nesladeny nastrúhaný |
|
1,5 hrnčeka |
|
štipka |
|
1 ČL |
|
Na obaľovanie: | |
extra nastrúhaný |
|
Postup
-
1
Mandle necháme vo vode aspoň 2 hodiny, ale najlepšie cez noc.
- 2
Olúpeme ich tak že stlačíme obe strany orechu a mandľa sama skĺzne von.
- 3
Dáme všetky ingrediencie do food processoru a pomelieme až kým nevznikne kaša. Vylejeme do misky.
- 4
Do druhej misky dáme zvyšok nastrúhaného kokosu na obaľovanie.
- 5
Formujeme guľky ktoré potom obalíme v kokose.
- 6
Dáme do chladničky na pár hodín aby guľky stvrdli a podávame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@methi @ankha @francuzska1 @danda3