Raw špargľová nátierka s avokádom a cherry paradajkami
Foto: zuzananoskova
Túto nátierku som dnes pripravila prvýkrát a určite nie posledný ;-)
4
porcie
porcie
10-15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
V jednom mixéri som mierne rozmixovala špargľu, niekoľko hlavičiek som si odložila. V druhom mixériku som do hladka vymixovala avokádo pokvapkané citrónovou šťavou, soľou a dvomi paradajkami. Avokádovú zmes som pridala k špargle a spolu premixovala. Servírujeme v miske naaranžovanej s hlavičkami špargle a paradajkami.
-
2
Podávame na hriankach doma upečeného chlebu (špaldová múka, kukuričná polenta, slnečnicové jadierka). Dobrú chuť :-)
Pul avokada jsem mixla se 4 sparglama, citron, cesnekovy olej a delikatesa michelinska! Dekuji za krasny recept :-)