Foto: 2010
Kokosove gulicky sa robia vsade po svete , tu je Indicka varianta s pistaciami. Nie ze som pekar... ale mam tolko kokosu ze neviem Zobraziť celý popisKokosove gulicky sa robia vsade po svete , tu je Indicka varianta s pistaciami. Nie ze som pekar... ale mam tolko kokosu ze neviem co s nim . Takze kokosove gulky( nepecene ) pre pekarov analfabetov ako som sa.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nastruhany kokos dame opatrne na sucho lahko oprazit na panvicu ( nezmenit farbu - prestat ked zacne vonat ).pozor velmi lahko prihori! Primiesame trosku mleteho kardamonu.
-
2
Odstavime a pridame sladke kondenzovane mlieko , vymiesame hmotu cca 2 min, namocime si ruky aby sa nelepilo a tvarujem gulky hned z teplej hmoty. Do kazdej gulky vtlacime pistaciu.
-
3
Nakoniec gulky obalime v kokose a odlozime na niekolko hodin schladit do ladnicky PS: Takze pouzijeme na hmotu cca 2 a pol hrnceka a dalsia polka je na obalenie.Spolu 3 .
Hlavny rozdiel medzi Slovenskym receptom ze ten kokos treba najpr oprazit.
Idem hladat daake recepty kde ho miniem .
Tu je jeden kde sa dava ma to take cudne meno v anglictine (desiccated coconut -narial)
www.evernewrecipes.com/chicken-recipes/bombay-chicken-curry-re...