Názov receptu

ywett - fotkaywett, 20. januára 2011
Názov receptu
Foto: ywett

Suroviny





Postup

Diskusia k receptu

zdenuschka
veru pekné a sladučké budú určite...pozdáva sa mi, že nemusím Salko variť, vyskúšam :)
danculka
ty čo tak chystáš,ideš sa vydávať?:)))))a všetko dobré veci..
5509_1287151327 - profilový obrázok
mps
mps
nemá sa salko pri každom recepte variť??? Ak sa nemusí tak je to super.
marta5
Moj syn ma rad vsetko - kde je kokos,iste mu spravim.
orchidea
Ďalšia nová šikovnica na "vareche", to si ešte prídeme na svoje, viem to.
cica2
@mps , pri tomto recepte nie

-ďakujem všetkým:) potom napíšte ako vám chutili


@orchidea , rovnaká šikovnica ako aj ty!!! ;-)
cica2
@danculka , nieeeee vydatá už som:)....ja svoje recepty s foto mám uložené v pc .... o tejto stránke mi vravela kamarátka, tak som sem nakukla a zapáčilo sa mi tu a kedže som si už veľa receptíkov čo som tu našla uložila do svojej kk, tak zároveň sa rada podelím aj o tie moje ;-)... a preto som naraz dala viac
honestka
vitaj Cica2: a zda sa, ze zorientova uz si velmi dobre. tesim sa!
jerica
@cica2 vitaj , určite sa ti bude páčiť na vareche , pridávaj recepty , odovzdávaj skúsenosti , keď si nebudeš vedieť dať rady , opýtaj sa , keď budeš mať skúsenosť aj zážitok , podeľ sa s nami , teším sa na ďaľšie recepty:-) Nezabudni , keď budeš pridávať recept a fotky s popisom postupu , do názvu receptu pripíš (fotorecept) :-))
porzellanka
@cica2 vitaj, ja naozaj vsetko s kokosom mozem. prave som "zamiesila", skoda ze musim cakat do zajtra. Uz teraz to chuti skvele. Uvidim, ci bude zajtra z coho robit gulky :-)
cica2
Velmi pekne ďakujem za privítanie, ste milé:))

@porzellanka , ak sa mám priznať tak robila som ich nedávno a veru nečakala som, chi:))
porzellanka
no ani ja som necakala:-). takmer polovicu sme vyjedli uz vcera. Teraz som skusila urobit zopar guliek... az na to, ze som mala dolepene ruky (ale vsak som si ich oblizala) to ide sup sup. dala som do nich mandle, lebo - orechy mam iba mlete a to by slo tazko :-). ale som si povedala, ze ti idem hned napisat a podakovat za recept.
Tak a teraz idem dalej robit Kugeln :-)
cica2
@porzellanka , teším sa že chutili:))....a dobrý nápad dávať aj mandle....ja som naposledy nedávala lieskovce, vraj sa to rýchlejšie rozplynie na jazyku a nemusia to potom chrúmať:)) ....a prosím ťa čo to je Kugeln? Aj asi tuším ale nie som si istá....
hviezdickaz
toto je vyborne,robievam ich kazde vianoce,akurat s tym rozdielom,ze tu zmiesanu hmotu som nedavala odlezat,ale robila som ich prakticky hned... mnam,dala by som si aj teraz :o)
jurado
Guľky Rafaelo zbožňujem dnes som mal možnosť koštovať tieto no a nemajú chybu.Mňam
tiniacik
a ako dlho ich mozem robit pred vianocami kolko asi vydrzia? predpokladam ze musia byt v chlade..
cica2
@tiniacik ja som ich robila v štedrý deň a môžu sa aj o deň skôr a mali by byť v chlade
pivonka
Vidím, že viacerí majú tieto guľky veľmi radi. Ja som ich prvýkrát vyskúšala práve k týmto Vianociam. Na skúšku som robila našťastie iba z pol dávky a bohužiaľ, mne i mojej rodine sa videli byť naozaj presladené. Ale chápem, že niekto to má tak rád.
kinderko1991
Mňa osobne receptík teda sklamal. Robila som ich na sviatky, ale tak nejak vôbec nikomu nechutili :/ Ale myslím, že je to moja chyba, my síce kokos lúbime, ale v tomto je ho ako by som ich jedla po lyžičkách priamo zo sáčku, a to je už na nás moc. Nuž, moja chyba, chcela som ušetriť tak som si našla túto lacnejšiu verziu. Ale kto naozaj má rád veľké množstvo kokosu tak nech neváha. Oplatí sa :) Pekný deň prajem.
ywett
@pivonka @kinderko1991 ďakujem dievčatá aj za vaše komentáre a mrzí ma, že vás recept sklamal...ja tieto guľky ľúbim od svojho detstva, tiež aj syn (dcérka má radšej ovocné koláče)... ale robievam ich len na Vianoce...pamätám si, že ako malá som strašne mala rada to sladené mlieko z tuby, myslím, že sa volalo Piknik alebo aj Pikao bolo to kakaové :-)...a miešala som to s kokosom....teraz na sviatky som robila karamelové a pridávala som tam aj rozmrvené piškóty a kokos....ja zase nemám rada tie s rumom, čo robia z cesta...darmo 100 ľudí 100 chutí....pekný deň aj Vám! :-)
havino
no darmo dievčatá, od salka nemôžme chcieť nepresladené, mne doma chalani kradnú celé plechovky, čiže recept je pre milovníkov salka a bez diétových , inak, že sa hmota lepí je logické, že je sladké je tiež logické, kedysi som z tejto kombinácie šúľala cigarety a konce máčala v čokoláde



SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia