Prírodný morčací rezeň a plnený patizón – podarený reparát (fotorecept)
Autor receptu: stefanm
Pred mesiacom som pridal prácu na prírodný morčací rezeň v ktorej som sa úprimne priznal, že sa mi nevydaril. Ocenili ste moju úprimnosť, poradili akých chýb sa vyvarovať a pomohlo to. Tento krát sa dielo vydarilo a som spokojný. Reparát splnil moje očakávania a potešil nie len mojich spolu stolovníkov ale aj mňa. Samozrejme pridám aj klip a plním svoj sľub a prianie ktoré odznelo v komentároch.
8 porcií |
30 minút príprava |
60 minút tepelná úprava |
Postup
- Mäso naklepeme, položíme naň plátky slaniny, ...
- ... preložíme,sklepeme na okrajoch a okoreníme a osolíme z oboch strán.
- Manželke zoberieme zopár kúskov neviem akého chlebíka, rozmixujeme ho a ...
- ... zmiešame s kukuričnou strúhankou.
- Rezne obalíme v zmesi strúhaniek, namočíme v oleji a ...
- ... na panvici alebo v rúre prikryte vypražíme.
- Pečeň, cesnak, cibuľu a bylinky rozmixujeme a zmiešame s pokrajanými a navlhčenými rožkami. Okoreníme a ...
- ... zmesou primerane naplníme rozkrojeny patizón. Pridáme uvarené a ošupane vajíčka, spojíme a...
- ... spolu s umytými a ...
- ...
- ... pokrajanými zemiakmi ...
- ... ugrilujeme alebo opečieme na panvici.
- Podával som s ľahkým zeleninovým šalátom a pivom.