Plnený baklažán

eraserhead - fotkaeraserhead, 4. júla 2013

obyčajný recept s krátkym príbehom začíname 6:30 plánovaná prestávka 14:30 (niečo zajeme) pokračujeme aj po západe slnka, denne pracujeme 14 h. za 1-5 E/h, prepravky Zobraziť celý popisobyčajný recept s krátkym príbehom začíname 6:30 plánovaná prestávka 14:30 (niečo zajeme) pokračujeme aj po západe slnka, denne pracujeme 14 h. za 1-5 E/h, prepravky sú plné (rajčín, zeleniny, obilie...) ..sme spokojný a šťastný, mesačne si prídeme až na 600E (dostávame však iba zálohy), za nájom dáme do 300, nevadí hlavne aby to bolo Cruelty free, radi to robíme a znášame kruté zaobchádzanie ....

2
porcie
5 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
4 ks




Postup

  1. 1

    Väčší baklažán prekrojíme na 4-5 časti, vnútro vydlabeme nie však úplne (treba vytvoriť také poháriky). Rajčiny nakrájame na malé kocky (polovicu si odložíme bokom) pridáme nasekané vnútro baklažánu, soľ, čerstvo pomleté korenie,olej a natrhanú bazalku.. Rukami dôkladne pomačkáme a naplníme baklažány ktoré sme zvnútra posolili. Dáme na panvicu a okolo pridáme zvyšok rajčín. Panvicu zakryjeme a na miernom ohni upravujeme asi 40 minút v závislosti od veľkosti. Baklažán nie je potrebné zvlášť soliť a nechať vypotiť.

  2. 2

    ... tiež sa obetujeme za to aby to predávali v Bio alebo aspoň v obchode ktorý sa bude volať "bez krutosti" alebo tak nejak, že vodič ktorý to tam viezol musel korigovať tachograf aby to stihol doniesť načas a neprišiel o diéty, že takmer nespal a riskoval, tiež nevadí, náš obchod predáva iba zaručene miestne produkty a pri ich výrobe išlo všetko bez krutosti .....ale iba na zvieratách (ak tomu veríte) ľudia si však vytrpeli dosť

  3. 3

    od malička som vyrastal na rodinnej farme s množstvom rôznych zvierat a ich príbehov, rodičia ma vychovali k úcte k životu ako takému, nikdy by som zvieraťu neublížil. Ak toto však chovám k nejakému úžitku (množstvo zvierat sme chovali iba pre potešenie, keď uhynuli tak sme ich pochovali) tak ho kľudne zabijem a zjem.

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia