Plnené šampiňóny (fotorecept)

Autor receptu: zakiajanka

Skusila som prvy novy recept a moc mi chuti.

8-10
porcií
20 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Uvarime zemiaky, nechame vychladnut, vydlabeme, nakrajame cibulu, koriander, nastruhame syr a pridame male kusky cesnaku.
  2. Zmiesame vsetky suroviny dokopy, urobime pevne cesto, zaroven si pripravime sampinony. Tak, aby bol stred prazdny, aby sme tam pridali zemiakove cesto.
  3. Naplnime sampinony zemiakovym cestom, aby cesto bolo po vrch sampinonov. Dame na 30 minut do chladnicky.
  4. Obalime plnene sampinony pripravene v cesticku (2 vajcia, muka, struhanka). Obalene dame smazit do oleja, az pokym nechytia zlatisku farbu. A mozeme si vychutnat vecer (obed).
  5. Dobru chut :)