Plnené šampiňóny (fotorecept)
Autor receptu: zakiajanka
Skusila som prvy novy recept a
moc mi chuti.
8-10 porcií |
20 minút príprava |
30 minút tepelná úprava |
Postup
- Uvarime zemiaky, nechame vychladnut, vydlabeme, nakrajame cibulu, koriander, nastruhame syr a pridame male kusky cesnaku.
- Zmiesame vsetky suroviny dokopy, urobime pevne cesto, zaroven si pripravime sampinony. Tak, aby bol stred prazdny, aby sme tam pridali zemiakove cesto.
- Naplnime sampinony zemiakovym cestom, aby cesto bolo po vrch sampinonov. Dame na 30 minut do chladnicky.
- Obalime plnene sampinony pripravene v cesticku (2 vajcia, muka, struhanka). Obalene dame smazit do oleja, az pokym nechytia zlatisku farbu. A mozeme si vychutnat vecer (obed).
- Dobru chut :)