Plnené králičie karé a palacinkové mešce fotorecept
Foto: eruska25
Karé z králika je najjemnejšie mäsko. Vždy, keď máme králikov, karé vyrežem a pripravím osobitne.
1
porcia
porcia
10 minút
príprava
príprava
6 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zavárala som celé zelené struky. Z nich som 6 - 7 kusov obalila obalila vo švarcvaldskej šunke.
-
2
Do karé ostrým nožom urobíme otvor.
-
3
Naplníme bryndzou.
-
4
Posypeme soľou, korením, cesnakom, potrieme horčicou a tiež zabalíme do švarcvaldskej šunky.
-
5
Na masle pražíme z každej strany - celkovo tak 6 minút.
-
6
Palacinkové mešce:
1. Urobíme si slané palacinky.
2. Pripravíme hubovú praženicu.
3. Na palacinku dáme lyžicu húb, spojíme do tvaru mešca a previažeme pažítkou, ktorú najprv oblanšírujeme, t. j. ponoríme do horúcej vody a hneď do studenej. -
7
Dobrú chuť.
Zaslúžených 5 *