Plnená mäsová roláda na špagetách
Autor receptu: redakcia
4 porcie |
10 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup- Mäso naklepeme na veľké pláty, osolíme a okoreníme, natrieme pestom a na každý plátok mäsa dáme plátok slaniny bacon. Olivy a sušené paradajky pokrájame na kocky a dáme na mäso.
- Prstami rozdrobíme syr na každý plátok. Mäso opatrne zrolujeme a previažeme niťou. Do panvice dáme olivový olej, opečieme všetky rolky mäsa a potom necháme odležať.
- Do panvice dáme slaninu, cibuľu a opražíme. Pridáme paradajkový pretlak, osolíme, okoreníme, pridáme cukor podľa chuti, potom pridáme sušené paradajky a kúsky mäsa. Podlejeme červeným vínom a pod pokrievkou dusíme 5–10 minút. Do omáčky dáme paradajky a bazalku. Ešte niekoľko minút povaríme.
- Cestoviny uvaríme v slanej vode. Parmezán v tenkej vrstve nastrúhame na papier na pečenie tak, aby sme dostali okrúhlu formu. Na niekoľko sekúnd dáme do mikrovlnnej rúry, aby sa syr roztopil. Po vychladnutí máme syrové čipsy.
|