Penne s rukolou v olivovej omáčke

redakcia - fotkaredakcia, 9. marca 2010

Suroviny

0,5 kg
250 g
2 ks
1 strúčik
8 ks
80 g
100 ml
200 g
2 PL
100 g




Postup

  1. 1

    Penne uvaríme v osolenej vode podľa návodu. Medzitým si šalotku a cesnak nasekáme, osmažíme na oleji, pridáme rukolu, paradajky nakrájané na tenké rezance a nasekané olivy.

  2. 2

    Všetko premiešame a smažíme za častého miešania, ku koncu podľa chuti osolíme a okoreníme. Smotanu ohrejeme, rozpustíme v nej syr a prípadne ochutíme.

  3. 3

    Penne zlejeme, premiešame s omáčkou a posypeme osmaženou rukolou. Pred podávaním posypeme nastrúhaným parmezánom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia