Foto: ivan333
Je to špecialita na väčšie oslavy . recept pozostáva že prasiatko si očistíme dobre umyjeme a dobre potrieme cesnakom a grilovacím korením. Po 6 hodinách Zobraziť celý popisJe to špecialita na väčšie oslavy . recept pozostáva že prasiatko si očistíme dobre umyjeme a dobre potrieme cesnakom a grilovacím korením. Po 6 hodinách zalejeme pivom a necháme do ďalšieho dna. A potom pečieme asi 6-až8 hodín.
porcií
príprava
na 220 °C
Postup
-
1
Naložíme prasiatko do pácu zo všetkých surovín.
-
2
na druhí deň napichneme prasiatko na gril a pečieme .
-
3
po 6-8 hodinách pomalého pečenia a neustáleho podlievania naším pácom máme výsledok ktorí hovorí za všetko.
Škoda,že som nikdy nemala takú možnosť a tiež nebola na takej oslave,ako si vychystal ty.
Prasiatko je krásne vypečené a určite to bola pochúťka.No ktovie,čo by na to už dnes povedal môj žalúdok.Obdivujem.Do KK nezakladám,myslím,že táto možnosť už u mňa nebude,aby som ho spracovala podľa teba.