Foto: mimka946
Už dlho som nad ňou rozmýšľala, no až vcera som sa konečne odhodlala :). Bola skvelá. Proste úžasna :)). No ocením v komentároch aj Zobraziť celý popisUž dlho som nad ňou rozmýšľala, no až vcera som sa konečne odhodlala :). Bola skvelá. Proste úžasna :)). No ocením v komentároch aj tip na ľahšie krájanie, lebo to je pri tej torte jediny problem :-))).
Postup
-
1
Bielka šľahame na parou so štipkou soli.Po častiach pridaváme cukor a došľahame do TUHA.Zdá sa jednoducha no na snehu stoji cely úspech.
- 2
Sneh rozotrieme na papier na pečenie.Z krajoch ju nadvihneme aby mala viššie kraje a v strede spravime tzv.obluk na plnky.Mohli sme si pomôcť na papier nakreslit z druhej strany kruh a naniesť cesto pomocou neho spravíme krasny kruh.
- 3
Dáme do rúry na 140 stupňov a pečieme 40 minút.Potom stiahneme teplotu na 100 stupňov a dosušíme hodinu pri pootvorených dvierkach.
- 4
Ked je vysušena nieje problem dať ju dole z papiera.Ked je hotova dame ju na tatier alebo nejaku tacku-jemne :))
- 5
Nechame vychladnuť.
- 6
krééém: Smotanu vyšľahame - pridáme sirup a došľahame = potrieme ním celu prehlbinu v torte ktoru sme si spravili ked sme nanašali sneh na plech.Na vrch poukladáme nakrajane kiwi a dame schladiť :)
- 7
Veľa šťastia!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
s nepečeným krémešom.Pošli aspoň pol kg.
Pá