Paštéta obalená v sezame s pomarančovým čatní

hyza - fotkahyza, 5. decembra 2013
Paštéta obalená v sezame s pomarančovým čatní
Foto: hyza

Komerčný recept

Suroviny

2 ks
1 pl
100 ml




Postup

  1. 1

    Očistený pomaranč povaríme, pridáme cukor a necháme zľahka skaramelizovať. Zmes prepasírujeme, pridáme sladko-kyslú omáčku a nakoniec pomaranč nakrájaný na malé kocky.

  2. 2

    <b>Tip: </b>Pečeňový syr obalíme v posekaných mandliach a orieškoch, bylinkách alebo podrvenom farebnom korení.

  3. 3

    <b>Extra tip: </b>zmäknutý pečeňový syr vyšľaháme s maslom na krém a plníme syrové kornútiky, vajíčka, zeleninu. Môžeme použiť ako jednu vrstvu slanej torty.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia