Parížsky krém na plnenie zákuskov

samodexterSamodexter, 27 ročný muž, 24. decembra 2012 16:13
Ďalšie jeho recepty »

Tento krém používame doma už 3 generácie na plnenie všakovakých zákuskov, ale len za predpokladu že nám ho deti nestihnú zjesť skor ako sa dostaneme k pečeniu :-)

1
porcia
5 min
príprava
10 min
tepelná úprava

Suroviny

200 ml
30 g
100 g (alebo varová)
1 bal
50 g

Postup prípravy

  1. 1

    Čokoládu polámeme na malé kúsky (čím menšie, tým skôr sa rozpustí), pridáme ostatné suroviny a za stáleho miešania uvaríme do husta.

  2. 2

    Hotovú zmes po vychladení (najlepsie 7°C) vyšľaháme ručným šľahačom do jemna

  3. 3

    Plníme medzi piškótové cesto .. alebo kamkoľvek podla chuti

ohodnoť recept:
Hlasovalo 9 ľudí (4,1 hviezdičiek)
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist