Foto: marianne
Inspirovala ma Ellie Krieger,ktoru sledujem na Food Network. Vari vyborne zeleninove jedla,zboznujem jej kuchynu.Je to nieco aj pre delenu stravu,kto sa tak stravuje,kto nie, Zobraziť celý popisInspirovala ma Ellie Krieger,ktoru sledujem na Food Network. Vari vyborne zeleninove jedla,zboznujem jej kuchynu.Je to nieco aj pre delenu stravu,kto sa tak stravuje,kto nie, da si k tomu prilohu.Je to naozaj hotove za par minut a krasne to rozvoniava. Je to taktiez vyborna plnka do tortilovych placiek.
príprava
tepelná úprava
Suroviny
150 g |
|
1/2 luska nakrajana na pasiky |
|
1/2 lusku nakrajana na pasiky |
|
1/2 lusku nakrajana na pasiky |
|
podla chuti |
|
1 CL |
|
1 PL - dobry |
|
1 ks |
|
Postup
-
1
Pripravime si suroviny.
-
2
Na 1PL olivoveho oleja orestujeme nakrajane kuracie masko.
-
3
Pridame na stvrtinky nakrajanu cervenu cibulu a opecieme.
-
4
Pridame na pasiky pokrajanu papriku,posolime,pridame 1CL curry a opekame este 8-10 minut,nie viac,ma to byt take polochrumkave...Podavame s bagetkou alebo ryzou.Uplne najlepsie v tortilovych plackach.
Diskusia k receptu