Foto: elysa
Niekde som to čitala a vždy,keď je veľa rajčín,tak ju urobím do zásoby,samozrejme nie teraz v zime,ale v lete,teraz už tie zásoby len míňam...
Postup
-
1
Všetko robím od oka...Rajčiny sparím horúcou vodou,olúpem,pokrájam na kocky.Pridám pokrájanú cibuľu a dusím pokiaľ sa voda z rajčín neodparí.Potom pridám pretlačený cesnak,osolím a okorením.Dám do zaváraninových pohárov a vysterilizujem.Ja ju nemixujem,takto máme kúsky rajčín na slnku dozretých aj v zime...
- 2
Aj dnes prišla jej chvíľa- takto som upratala chladničku
- 3
Klasika-lístkové cesto,omáčka a čo chladnička dala-šunka,syr,kukurica,olivy,a varecháčkami odporučená postrúhaná saláma,mala som kúsok suchej.
- 4
Zvinúť do rolády,potrieť vajíčkom,posypať oreganom,strúhaným syrom,upiecť.
- 5
A teraz rýchlo na nákup,zasa máme prázdnu chladničku:)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu