Nepečená tvarohová torta

Nepečená tvarohová torta
Foto: afataga
afatagaAfataga, recept pridal: 1. marca 2011 14:18Ďalšie jeho recepty

Viem že takýchto receptov sú stovky, ale ja mám osvedčený krém, ktorý je jednoduchý a vždy sa podarí, kto dá aké ovocie je na jeho chuti, na fotke sú použité banány a kompót z čiernych ríbezlí

Suroviny

30
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

V mise pomiešame kyslú smotanu so stužovačom, pridáme tvaroh, jogurt a cukor podľa chuti

2

Do formy dáme vrstvu piškót, pokvapkáme rumom, trochou šťavy z kompótu, posypeme hrozienkami, ovocím a dáme krém, postup opakujeme do vyčerpania zásob

3

Necháme v chladničke stuhnúť do druhého dňa, ja som dala do kruhlej misy a vyklopila, ale nemusí sa. Môže sa ozdobiť zas podľa vkusu.
Nepečená tvarohová torta - obrázok 3



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • klaura, 1. marca 2011 o 17:00
    robievam len z kyslej smotany ... tvaroh milujem a preto táto tortička bude moja obľúbená ... ukladám si ...


  • bejaja, 1. marca 2011 o 21:43
    mňa, určite je výborná,...mám rada jedlá s tvarohom, či už slané, alebo sladké, ...robím aj ja podobne,ale z kyslej smotany,


  • raduzko, 1. marca 2011 o 22:55
    no asi to vyskusam ;) presne podla mojeho gusta ;)


  • afataga, 2. marca 2011 o 17:13
    tiez som robievala iba zo smotany ale raz som potrebovala toho vela tak som si to takto doplnila


  • mariaklara, 2. marca 2011 o 22:11
    Afataga, prosím ťa, prečo sa do kyslej smotany dáva ten stužovač ? Takéto nepečené pochúťky mám rada.


  • evanaaa, 3. marca 2011 o 00:54
    Aj ja som sa nad tým pozastavila, či to so smotanou účinkuje ako pri šľahačke. Ináč, pochúťka, ktorá osvieži.


  • cukrik2, 3. marca 2011 o 10:24
    jednoduche a osviezujuce :)


  • afataga, 3. marca 2011 o 10:46
    s tym stuzovacom som to niekde vycitala a je pravda ze to dobre drzi pokope aj po vyklopeni, tak asi posobi podobne aj na kyslu smotanu


  • marianne69, 10. apríla 2011 o 20:19
    ....s tvarohom som este neskusala,vzdy len so smotanou a tato torta sa mi paci este viac:-)(KK)



Pridanie komentáru:
Ďalšie komentáre sa k tomuto receptu momentálne nedajú pridávať. Pretože autor receptu buď tento recept vypol (zmenil na skrytý), alebo v ňom autor robil úpravy a recept čaká na schválenie administrátormi.

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 18/2015: Poklady slovenskej kuchyne Poklady slovenskej kuchyne
Časopis Varecha vo štvrtok 30. apríla v denníku Pravda.


TOPlist