Nepečená tvarohová torta

Nepečená tvarohová torta
Foto: afataga
afatagaAfataga, recept pridal: 1. marca 2011 14:18Ďalšie jeho recepty

Viem že takýchto receptov sú stovky, ale ja mám osvedčený krém, ktorý je jednoduchý a vždy sa podarí, kto dá aké ovocie je na jeho chuti, na fotke sú použité banány a kompót z čiernych ríbezlí

Suroviny

30
minút
príprava

Postup prípravy receptu

V mise pomiešame kyslú smotanu so stužovačom, pridáme tvaroh, jogurt a cukor podľa chuti

Do formy dáme vrstvu piškót, pokvapkáme rumom, trochou šťavy z kompótu, posypeme hrozienkami, ovocím a dáme krém, postup opakujeme do vyčerpania zásob

Necháme v chladničke stuhnúť do druhého dňa, ja som dala do kruhlej misy a vyklopila, ale nemusí sa. Môže sa ozdobiť zas podľa vkusu.
Nepečená tvarohová torta - obrázok 3



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Z technických príčin je momentálne hviezdičkovanie receptov nedostupné. Pokiaľ chcete vyjadriť, že sa vám recept páči, lajknite ho zatiaľ na facebooku, alebo napíšte komentár do diskusie. Vaša Varecha.sk



Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

9 komentárov k receptu
  • klaura, 1. marca 2011 o 17:00
    robievam len z kyslej smotany ... tvaroh milujem a preto táto tortička bude moja obľúbená ... ukladám si ...


  • bejaja, 1. marca 2011 o 21:43
    mňa, určite je výborná,...mám rada jedlá s tvarohom, či už slané, alebo sladké, ...robím aj ja podobne,ale z kyslej smotany,


  • raduzko, 1. marca 2011 o 22:55
    no asi to vyskusam ;) presne podla mojeho gusta ;)


  • afataga, 2. marca 2011 o 17:13
    tiez som robievala iba zo smotany ale raz som potrebovala toho vela tak som si to takto doplnila


  • mariaklara, 2. marca 2011 o 22:11
    Afataga, prosím ťa, prečo sa do kyslej smotany dáva ten stužovač ? Takéto nepečené pochúťky mám rada.


  • Reklama (za ňou pokračuje ešte 4 komentárov)
  • evanaaa, 3. marca 2011 o 00:54
    Aj ja som sa nad tým pozastavila, či to so smotanou účinkuje ako pri šľahačke. Ináč, pochúťka, ktorá osvieži.


  • cukrik2, 3. marca 2011 o 10:24
    jednoduche a osviezujuce :)


  • afataga, 3. marca 2011 o 10:46
    s tym stuzovacom som to niekde vycitala a je pravda ze to dobre drzi pokope aj po vyklopeni, tak asi posobi podobne aj na kyslu smotanu


  • marianne69, 10. apríla 2011 o 20:19
    ....s tvarohom som este neskusala,vzdy len so smotanou a tato torta sa mi paci este viac:-)(KK)



Pridanie komentáru:
Ďalšie komentáre sa k tomuto receptu momentálne nedajú pridávať. Pretože autor receptu buď tento recept vypol (zmenil na skrytý), alebo v ňom autor robil úpravy a recept čaká na schválenie administrátormi.

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Aktuálne súťaže

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína! + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.

Recept mesiaca: Súťaž na apríl 2014
Aj tento mesiac hľadáme najlepší a najobľúbenejší recept. Vyhlasujeme súťaž, v ktorej víťazí recept uložený počas apríla 2014 do kuchárskych kníh na portáli Varecha.sk najviac krát.


Magazín

Veľkonočný jazyk
Hovädzí jazyk, údený i neúdený, je veľká pochúťka. Môžete ho konzumovať „len tak“, uvarený a nakrájaný, s cviklou, čerstvým chrenom, duseným medvedím cesnakom alebo červenou kapustou.

Veľká noc v Egypte
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Náš seriál uzatvára Janaalizibolenova z Egypta.

Veľká noc v Nemecku
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Dnes Elixir z Nemecka.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2014: Morka na tanieri Morka na tanieri
Časopis Varecha vo piatok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist