Nepečená tvarohová babovečka s jahodami fotorecept
Foto: ancicka
Na tieto teplé dní ,osviežujúca.
príprava
Postup
-
1
Prvý krát som použila túto želatinu a som s ňou veľmi spokojná. V troche vody, asi v 1/2 dl som ju nechala napučať.
-
2
Nedzi tým som si rozmixovala tvaroh so smotanou s pridaním pr. cukru podľa chutí. (Môžte použiť jemný tvaroh.)
-
3
6elatinu som zohriala podľa návodu a pridala k tvarohu.
-
4
Babovkovú formu som opláchla studenou vodou a asi 3/4 vyliala do nej.
-
5
Do tvarohu som poukladala pekné veľké jahody
-
6
a zaliala zbytkom tvarohu. Na to som uložila piškóty. Formu som uložila do chladničky.
-
7
Medzi tým som rozmixovala jahody s vanilkovým a kr. cukrom podľa chutí.
-
8
Jahody v menšej miske, s pridaním zl. klasu a troškou vody (iba toľko čo som oplachla troška misku od jahôd) a uvarila puding. Puding nechať vychladiť za občasného miešania na letný
-
9
a navrstviť na piškóty.
-
10
Pekne rozotrieť a nechať v chlade poriadne stuhnúť. Najlepšie cez noc.
-
11
Potom babovečku s formy vyklopiť, ozdobiť
-
12
a podávať. Dobrú chuť!
uspokojená na sladkosť bude chuť..
@ancicka pozdravená buď..!!
určite,tato forma je original na takéto dezerty.
Pozdravujem .
Inak bábovečka prenádherná a určite aj chutňučká. Bude na víkend. Ančička, vyskúšala som už viaceré Tvoje recepty a všetky chutili. Len pridávaj ďalšie.
Ďakujem.