Najlepšia čína
Autor receptu: romanetta
Tento recept mám od svojej veľmi dobrej priateľky, ktorá už Bohu žiaľ nie je medzi nami.
Je to fantastická čína, ktorá si svojou chuťou dostane každého... :-)
6 porcií |
20 minút príprava |
40 minút tepelná úprava |
Postup
- Pripravíme si suroviny.
- Nakrájané kuracie masko si zapácujeme na 15 min. Pác: nakrájané maso, solamil, vajcia. (Soľ nie, lebo maso pustí šťavu.)
- Všetko masko dať na panvicu s olejom a opražiť na prudko 20 min.
- Zoberieme si druhý hrniec, na oleji opražíme arašidy, šampiňóny scedíme a pridáme tiež, potom ananás, ale bez šťavy, ktorú si odložíme na neskor.
- Do hrnca pridáme maso, ananásovú šťavu, kečup, horčicu, trochu octu, vegetu, magi, trochu soli, soj. omáčku, na kolieska pokrájanú cibuľu a na tenké rezance pokrájanú mrkvu.
- Necháme dusiť cca 20 minút. Podávame s prílohou podľa vlastného výberu.
Dobrú chuť!!! :-)