Najlepšia čína

Autor receptu: romanetta

Tento recept mám od svojej veľmi dobrej priateľky, ktorá už Bohu žiaľ nie je medzi nami. Je to fantastická čína, ktorá si svojou chuťou dostane každého... :-)

6
porcií
20 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Pripravíme si suroviny.
  2. Nakrájané kuracie masko si zapácujeme na 15 min. Pác: nakrájané maso, solamil, vajcia. (Soľ nie, lebo maso pustí šťavu.)
  3. Všetko masko dať na panvicu s olejom a opražiť na prudko 20 min.
  4. Zoberieme si druhý hrniec, na oleji opražíme arašidy, šampiňóny scedíme a pridáme tiež, potom ananás, ale bez šťavy, ktorú si odložíme na neskor.
  5. Do hrnca pridáme maso, ananásovú šťavu, kečup, horčicu, trochu octu, vegetu, magi, trochu soli, soj. omáčku, na kolieska pokrájanú cibuľu a na tenké rezance pokrájanú mrkvu.
  6. Necháme dusiť cca 20 minút. Podávame s prílohou podľa vlastného výberu. Dobrú chuť!!! :-)