Myjavská pochúťka s kapustou
Eva Malková
šéfkuchárka hotela Štefánik v Myjave, 9. októbra 2009
šéfkuchárka hotela Štefánik v Myjave, 9. októbra 2009
Foto: Hotel Štefánik Myjava
1
porcia
porcia
20 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Krkovičku naklepeme, osolíme a okoreníme. Na cibuli opražíme slaninku a kapustu, cukor a dusíme až kým nezhnedne, podlievame vodou z kapusty. Tesne pred dovarením poprášime múkou.
- 2
Zmesou naplníme krkovičku, stočíme a uložíme na vymastený pekáč.
- 3
Zostatok kapusty pridáme k mäsu a dáme dusiť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
To pridávanie múky temer do každého jedla na VARECHE mi pripomína stravu v zlej závodnej jedálni.
Pekný večer! :-)
Manželovi pripravujem aj so sušenými slivkami. Slaninku musím mať každý deň! Samé dobré veci sú v tom mäsku. :)