Mrkvový džús

3sandra33sandra3, recept pridal: 28. februára 2011 16:01Ďalšie jeho recepty

:-)

Suroviny


Postup prípravy receptu

1

Mrkvu nakrájame na kolieska, uvaríme v 1 l vody, varíme 30 minút. Potom mrkvu rozmixujeme, pridáme med podľa vlastnej chuti, šťavu z citrónov a cca 3 l vody. Premiešame a ešte povaríme, aby nápoj chvíľu povrel a nakoniec dáme do konzerv.fliaš.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • evanaaa, 1. marca 2011 o 23:51
    Tento džus sa mi pozdáva, mohla by som ho spraviť, no nemám sklené fľaše. Pridala by som doň poprípade aj aspoň 1 pomaranč. Ako dlho vydrží, a ako sa má uskladniť- v chladničke?


  • 3sandra3, 2. marca 2011 o 20:50
    ja nedávam džús do chladničky, uložím fľašky do špajze, ten chlad postačuje, i tak tam dlho nie sú, lebo sa vypijú... ja osobne ho mám veľmi rada


  • vladkaku, 2. marca 2011 o 22:14
    Vďaka, každý rok sa idem zblázniť z toho množstva mrkvy, čo sa urodí, všetko to trepem do chladničky, zaváram, suším, ... tak sa teším, že to zužitkujem, nemám dobrú pivnicu (máme zlodejov), takto to bude cool


  • bubinka900, 3. marca 2011 o 12:12
    Vyskúšam. Už som recept zháňala. Ďakujem.Idem variť.


  • bubinka900, 3. marca 2011 o 12:56
    A cukor tam nejde?


  • evanaaa, 3. marca 2011 o 16:27
    Aj ja som sa podivila, lebo cukor zahusťuje, ale mne práve to vyhovuje. Ak treba, tak si ho prisladím ( nie cukrom), lebo ani veľa medu nemôžem, len ten umelý dia.


  • 3sandra3, 4. marca 2011 o 07:37
    @bubinka900 @evanaaa ....nie, cukor tam nejde, je to nápoj v rámci zdravej výživy, preto sa osladí iba medom


  • ata8888, 27. októbra 2011 o 07:19
    hladala som taketo nieco ,ale ak je to v ramci zdravej vyzivy tak med by sme nemali prevarat lebo vieme,ze varom sa znehodnocuje asi to skusim polovicnou davkou a dam med az ,ked dzus vychladne na mensiu teplotu a bude to na rychlu konzumaciu ...ukladam dakujem


  • ancicka, 6. novembra 2011 o 21:42
    robím džus z mrkvy a ked sa mrkva dovára,tak pridám aj pomaranč.


  • ata8888, 18. decembra 2011 o 18:01
    ancicka, hod ku tebe aj tvoj receptik z mrkvy ci robis tak isto???


  • 3sandra3, 18. decembra 2011 o 20:36
    @ancicka , ten pomaranč dávaš jeden a ako? Nakrájaný na kúsky?



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2015: Varíme pre oslávenca Varíme pre oslávenca
Časopis Varecha v piatok 24. apríla v denníku Pravda.


TOPlist