Mrkvový džús

3sandra33sandra3, recept pridal: 28. februára 2011 16:01Ďalšie jeho recepty

:-)

Suroviny


Postup prípravy receptu

1

Mrkvu nakrájame na kolieska, uvaríme v 1 l vody, varíme 30 minút. Potom mrkvu rozmixujeme, pridáme med podľa vlastnej chuti, šťavu z citrónov a cca 3 l vody. Premiešame a ešte povaríme, aby nápoj chvíľu povrel a nakoniec dáme do konzerv.fliaš.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • evanaaa, 1. marca 2011 o 23:51
    Tento džus sa mi pozdáva, mohla by som ho spraviť, no nemám sklené fľaše. Pridala by som doň poprípade aj aspoň 1 pomaranč. Ako dlho vydrží, a ako sa má uskladniť- v chladničke?


  • 3sandra3, 2. marca 2011 o 20:50
    ja nedávam džús do chladničky, uložím fľašky do špajze, ten chlad postačuje, i tak tam dlho nie sú, lebo sa vypijú... ja osobne ho mám veľmi rada


  • vladkaku, 2. marca 2011 o 22:14
    Vďaka, každý rok sa idem zblázniť z toho množstva mrkvy, čo sa urodí, všetko to trepem do chladničky, zaváram, suším, ... tak sa teším, že to zužitkujem, nemám dobrú pivnicu (máme zlodejov), takto to bude cool


  • bubinka900, 3. marca 2011 o 12:12
    Vyskúšam. Už som recept zháňala. Ďakujem.Idem variť.


  • bubinka900, 3. marca 2011 o 12:56
    A cukor tam nejde?


  • evanaaa, 3. marca 2011 o 16:27
    Aj ja som sa podivila, lebo cukor zahusťuje, ale mne práve to vyhovuje. Ak treba, tak si ho prisladím ( nie cukrom), lebo ani veľa medu nemôžem, len ten umelý dia.


  • 3sandra3, 4. marca 2011 o 07:37
    @bubinka900 @evanaaa ....nie, cukor tam nejde, je to nápoj v rámci zdravej výživy, preto sa osladí iba medom


  • ata8888, 27. októbra 2011 o 07:19
    hladala som taketo nieco ,ale ak je to v ramci zdravej vyzivy tak med by sme nemali prevarat lebo vieme,ze varom sa znehodnocuje asi to skusim polovicnou davkou a dam med az ,ked dzus vychladne na mensiu teplotu a bude to na rychlu konzumaciu ...ukladam dakujem


  • ancicka, 6. novembra 2011 o 21:42
    robím džus z mrkvy a ked sa mrkva dovára,tak pridám aj pomaranč.


  • ata8888, 18. decembra 2011 o 18:01
    ancicka, hod ku tebe aj tvoj receptik z mrkvy ci robis tak isto???


  • 3sandra3, 18. decembra 2011 o 20:36
    @ancicka , ten pomaranč dávaš jeden a ako? Nakrájaný na kúsky?



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Slovensko má 17 rôznych názvov pre jeden malý kúsok uvareného čreva
Aký máme vlastne my Slováci vzťah k zabíjačkovým špecialitám, aké preferujeme chute, aké sú pre ten-ktorý kraj tie pravé jaternice, klobásy, tlačenky, čo vonia viac mužom a čo ženám a rezonuje ešte pojem zabíjačková sezóna medzi Dunajom a Tatrami tak, ako tomu bolo kedysi?

Vipavská cesnačka
Prichádza zima, prídu (dúfajme) i tuhšie dni. Bude si treba dať do úst čosi sýte, horúce a zdravé. Ponúkam vám čosi, čo spĺňa takúto predstavu.

Predvianočné obdobie – magický čas kúziel a čarov
Aj keď vonku to tento rok veľmi nevyzerá na to, že by sa Vianoce blížili, predsa len, keď nazrieme do kalendára, zistíme, že tu už budú čo nevidieť. O týždeň začína prvou adventnou nedeľou advent – najmagickejšie obdobie roka.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 48/2014: Zabíjačkové dobroty Zabíjačkové dobroty
Časopis Varecha v piatok 28. novembra v denníku Pravda.


TOPlist