Mrkvový džús

3sandra33sandra3, recept pridal: 28. februára 2011 16:01Ďalšie jeho recepty

:-)

Suroviny


Postup prípravy receptu

Mrkvu nakrájame na kolieska, uvaríme v 1 l vody, varíme 30 minút. Potom mrkvu rozmixujeme, pridáme med podľa vlastnej chuti, šťavu z citrónov a cca 3 l vody. Premiešame a ešte povaríme, aby nápoj chvíľu povrel a nakoniec dáme do konzerv.fliaš.



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Z technických príčin je momentálne hviezdičkovanie receptov nedostupné. Pokiaľ chcete vyjadriť, že sa vám recept páči, lajknite ho zatiaľ na facebooku, alebo napíšte komentár do diskusie. Vaša Varecha.sk



Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

11 komentárov k receptu
  • evanaaa, 1. marca 2011 o 23:51
    Tento džus sa mi pozdáva, mohla by som ho spraviť, no nemám sklené fľaše. Pridala by som doň poprípade aj aspoň 1 pomaranč. Ako dlho vydrží, a ako sa má uskladniť- v chladničke?


  • 3sandra3, 2. marca 2011 o 20:50
    ja nedávam džús do chladničky, uložím fľašky do špajze, ten chlad postačuje, i tak tam dlho nie sú, lebo sa vypijú... ja osobne ho mám veľmi rada


  • vladkaku, 2. marca 2011 o 22:14
    Vďaka, každý rok sa idem zblázniť z toho množstva mrkvy, čo sa urodí, všetko to trepem do chladničky, zaváram, suším, ... tak sa teším, že to zužitkujem, nemám dobrú pivnicu (máme zlodejov), takto to bude cool


  • bubinka900, 3. marca 2011 o 12:12
    Vyskúšam. Už som recept zháňala. Ďakujem.Idem variť.


  • bubinka900, 3. marca 2011 o 12:56
    A cukor tam nejde?


  • evanaaa, 3. marca 2011 o 16:27
    Aj ja som sa podivila, lebo cukor zahusťuje, ale mne práve to vyhovuje. Ak treba, tak si ho prisladím ( nie cukrom), lebo ani veľa medu nemôžem, len ten umelý dia.


  • Reklama (za ňou pokračuje ešte 5 komentárov)
  • 3sandra3, 4. marca 2011 o 07:37
    @bubinka900 @evanaaa ....nie, cukor tam nejde, je to nápoj v rámci zdravej výživy, preto sa osladí iba medom


  • ata8888, 27. októbra 2011 o 07:19
    hladala som taketo nieco ,ale ak je to v ramci zdravej vyzivy tak med by sme nemali prevarat lebo vieme,ze varom sa znehodnocuje asi to skusim polovicnou davkou a dam med az ,ked dzus vychladne na mensiu teplotu a bude to na rychlu konzumaciu ...ukladam dakujem


  • ancicka, 6. novembra 2011 o 21:42
    robím džus z mrkvy a ked sa mrkva dovára,tak pridám aj pomaranč.


  • ata8888, 18. decembra 2011 o 18:01
    ancicka, hod ku tebe aj tvoj receptik z mrkvy ci robis tak isto???


  • 3sandra3, 18. decembra 2011 o 20:36
    @ancicka , ten pomaranč dávaš jeden a ako? Nakrájaný na kúsky?



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Aktuálne súťaže

Vyhodnotenie súťaže o najkrajšiu kraslicu
Prezrite si TOP 10 kraslíc, ktoré sa vám najviac páčili.

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína! + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.


Magazín

Veľkonočný jazyk
Hovädzí jazyk, údený i neúdený, je veľká pochúťka. Môžete ho konzumovať „len tak“, uvarený a nakrájaný, s cviklou, čerstvým chrenom, duseným medvedím cesnakom alebo červenou kapustou.

Veľká noc v Egypte
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Náš seriál uzatvára Janaalizibolenova z Egypta.

Veľká noc v Nemecku
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Dnes Elixir z Nemecka.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2014: Morka na tanieri Morka na tanieri
Časopis Varecha vo piatok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist