Mrkvový džús

3sandra33sandra3, 46 ročná žena, Pezinok, recept pridala: 28. februára 2011 16:01Ďalšie jej recepty

:-)

Suroviny


Postup prípravy receptu

Mrkvu nakrájame na kolieska, uvaríme v 1 l vody, varíme 30 minút. Potom mrkvu rozmixujeme, pridáme med podľa vlastnej chuti, šťavu z citrónov a cca 3 l vody. Premiešame a ešte povaríme, aby nápoj chvíľu povrel a nakoniec dáme do konzerv.fliaš.



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

11 komentárov k receptu
  • evanaaa, 1. marca 2011 o 23:51
    Tento džus sa mi pozdáva, mohla by som ho spraviť, no nemám sklené fľaše. Pridala by som doň poprípade aj aspoň 1 pomaranč. Ako dlho vydrží, a ako sa má uskladniť- v chladničke?


  • 3sandra3, 2. marca 2011 o 20:50
    ja nedávam džús do chladničky, uložím fľašky do špajze, ten chlad postačuje, i tak tam dlho nie sú, lebo sa vypijú... ja osobne ho mám veľmi rada


  • vladkaku, 2. marca 2011 o 22:14
    Vďaka, každý rok sa idem zblázniť z toho množstva mrkvy, čo sa urodí, všetko to trepem do chladničky, zaváram, suším, ... tak sa teším, že to zužitkujem, nemám dobrú pivnicu (máme zlodejov), takto to bude cool


  • bubinka900, 3. marca 2011 o 12:12
    Vyskúšam. Už som recept zháňala. Ďakujem.Idem variť.


  • bubinka900, 3. marca 2011 o 12:56
    A cukor tam nejde?


  • evanaaa, 3. marca 2011 o 16:27
    Aj ja som sa podivila, lebo cukor zahusťuje, ale mne práve to vyhovuje. Ak treba, tak si ho prisladím ( nie cukrom), lebo ani veľa medu nemôžem, len ten umelý dia.


  • Reklama (za ňou pokračuje ešte 5 komentárov)
  • 3sandra3, 4. marca 2011 o 07:37
    @bubinka900 @evanaaa ....nie, cukor tam nejde, je to nápoj v rámci zdravej výživy, preto sa osladí iba medom


  • ata8888, 27. októbra 2011 o 07:19
    hladala som taketo nieco ,ale ak je to v ramci zdravej vyzivy tak med by sme nemali prevarat lebo vieme,ze varom sa znehodnocuje asi to skusim polovicnou davkou a dam med az ,ked dzus vychladne na mensiu teplotu a bude to na rychlu konzumaciu ...ukladam dakujem


  • ancicka, 6. novembra 2011 o 21:42
    robím džus z mrkvy a ked sa mrkva dovára,tak pridám aj pomaranč.


  • ata8888, 18. decembra 2011 o 18:01
    ancicka, hod ku tebe aj tvoj receptik z mrkvy ci robis tak isto???


  • 3sandra3, 18. decembra 2011 o 20:36
    @ancicka , ten pomaranč dávaš jeden a ako? Nakrájaný na kúsky?



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Aktuálne súťaže

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína!
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.

Recept mesiaca: Súťaž na apríl 2014
Aj tento mesiac hľadáme najlepší a najobľúbenejší recept. Vyhlasujeme súťaž, v ktorej víťazí recept uložený počas apríla 2014 do kuchárskych kníh na portáli Varecha.sk najviac krát.


Magazín

Veľká noc v srbskej Vojvodine
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Od našej Varecháčky An3da z Vojvodiny.

Veľká noc v USA
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Dnes z USA od Babav.

Veľká noc v Turecku
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Archaa o Turecku.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 16/2014: Veľkonočná hostina Veľkonočná hostina
Časopis Varecha vo štvrtok 17. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist